Hayalinizdeki 4x4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muratkorkmaz54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,936
Ynt: Hayalinizdeki 4x4

32ad1-1.jpg

Etiketler
hayalinizdeki

unimog u500 temelleri uzerine geli$tirilmi$ olan bu arac brabus tarafindan gps, televizyon ve benzeri ekipmanlarla donatilirken 6.4 litre hacimli turbo dizel motoru da modifikasyona ugrami$. aracin motoru 279 beygir guc, 1100 nm tork uretebilmekte.

walla az yakan hep gezen bir araç yol da kliması ile serinleten doğa da yolda kalmayacak her araç olur :D

bizim obamanın aracı çok dehşet arkadaşlar. içime sindi. karar verdim alacağım da. şimdi işim çok taaa amerikalara gidecek vaktim yok. sonra İnşallah. saygılar,,,

elimdeki kullandıgım araçların hepsini satarsam defender, caravella,vega biraz kafamı dinleyip araçsız bir kaç ay
kısmetse ZJ 5,9 aklımda olanakadar altımda olsun
ancak onunda çok fazla elektirikli ve elektronik yeri var ondan dolayı çekincelerim var

LANDCRUISER PRADO, ama 2001 oncesi tabiki.

td5 discolari da cok beyeniyorum ama sanki ben kirarmisim gibi geliyor. ama Toyota tartar gibi geliyor...hep boyle dusundum, sizce?

gecen ay, 11 gun 2008 toyota 4runner kiraladim, 3200km yaptik, cok rahat bir arac, 2WD, AWD, ve 4H, 4L, difflock gibi secenekleri var. yani arac 4 ceker iken Limited Slip kullanabiliyor. otobanda ise 2WD da ekonomik olabiliyor, istenildiginde ise 4H/4L diff lock var. tek problemi oldukca elektronik bir arac. fakat su bagaj caminin acilip kapanmasi beni cok cezbetti. gerci sanayide her turlu cozum var...

ulan keske bizim icin full mekanik arac yapsalar, ne bileyim iste, pencere koluna kadar mekanik olucak, ama 2008 olucak. icerden orta, arka difransiyeli dugmeyle degilde vites kolu ile kilitleyebileceksin...aracin ECU su iceride olucak...oradan ABSyi ESPyi artik ne varsa kapatabilecen...

illa arabayi yatiricaksin ustana, sokturup taktiracaksinda istedigin gibi olucak, bir ton para, bir ton emek, cok zevkli olsa bile yanlis, Subaru WRX in tuner lar icin olan ozel bir modeli var mesela, bu gorus 4x4 landrover, toyota larda da olmali

Yunus abi araç Jeepin M715 modeli.Ama o yıllar Jeep-Kaiser baraber olduğundan Kaiser Jeep M715 diye de bilinir.

http://images.google.com.tr/images?hl=tr&q=jeep%20m715&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR