Ynt: Hayalinizdeki 4x4
LANDCRUISER PRADO, ama 2001 oncesi tabiki.
td5 discolari da cok beyeniyorum ama sanki ben kirarmisim gibi geliyor. ama Toyota tartar gibi geliyor...hep boyle dusundum, sizce?
gecen ay, 11 gun 2008 toyota 4runner kiraladim, 3200km yaptik, cok rahat bir arac, 2WD, AWD, ve 4H, 4L, difflock gibi secenekleri var. yani arac 4 ceker iken Limited Slip kullanabiliyor. otobanda ise 2WD da ekonomik olabiliyor, istenildiginde ise 4H/4L diff lock var. tek problemi oldukca elektronik bir arac. fakat su bagaj caminin acilip kapanmasi beni cok cezbetti. gerci sanayide her turlu cozum var...
ulan keske bizim icin full mekanik arac yapsalar, ne bileyim iste, pencere koluna kadar mekanik olucak, ama 2008 olucak. icerden orta, arka difransiyeli dugmeyle degilde vites kolu ile kilitleyebileceksin...aracin ECU su iceride olucak...oradan ABSyi ESPyi artik ne varsa kapatabilecen...
illa arabayi yatiricaksin ustana, sokturup taktiracaksinda istedigin gibi olucak, bir ton para, bir ton emek, cok zevkli olsa bile yanlis, Subaru WRX in tuner lar icin olan ozel bir modeli var mesela, bu gorus 4x4 landrover, toyota larda da olmali