Hayalinizdeki 4x4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muratkorkmaz54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,936
Ynt: Hayalinizdeki 4x4

CJ7V8' Alıntı:
Yunus abi araç Jeepin M715 modeli.Ama o yıllar Jeep-Kaiser baraber olduğundan Kaiser Jeep M715 diye de bilinir.

http://images.google.com.tr/images?hl=tr&q=jeep%20m715&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

Eskiden bu kaiser den buralarda birkaç tane vardı ama şimdi hiç görmüyorum zanedersen çalışır halde olanı kalmamıştır

Etiketler
hayalinizdeki

Hayalimdeki araba XJ ama alıpda kullandığım arabalarımın birinci si SORENTO iknci si DEFENDER oldu. Gümrükten takip ediyorum ama beni zorluyorlar. Oralarda zehir hafiyeler var yedirmiyorlar. Muhtemelen arabaları dörtliyecem ve üçüncü sü yani hayalimdeki birinci JEEP i alacam 8)

Son 3 yıldır hayalimde bu araç var. Kendi aracımı bu hale getirebilirsem ne mutlu bana :smiley:

1Picture201028.jpg

Copy20of20Picture20983-1.jpg

Merhaba Ömer,

Şimdiye kadar hep yürüyen aksam üzerinde çalıştık. Yürüyeni dört dörtlük oldu diyebilirim.
Bundan sonra kaporta-boya ve aksesuarlara geçeceğim. Sanırım 1-1.5 seneye yukarıdaki gibi olur.
Duygusal nedenlerle biraz yavaş ilerliyoruz ama adımlar sağlam :smiley:

[attachment=1][attachment=2] JEEP JT Autm. Dünyanın en çok kazanan adamıda olsam bu bana yeter.

jeep_jt_concept_gallery_jeep_jt_concept_image_0131_cd_gallery.jpg

jeep_jt_concept_gallery_jeep_jt_concept_image_0081_cd_gallery.jpg

1993 ya da 1994 Model, 4x2 seçenekli, Grand Cherokee 4.0 Lt

Benim olana kadar hayalimdeki araç bu olacak. Benim olduktan sonra başka bakarım :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR