Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
<div class="bbWrapper">Bugün ilk defa 25 dakika step yaptım. Güzel bir spor olduğunu düşünüyorum. Havalar ısınsın her gün yürümeye de başlayacağım.</div>
<div class="bbWrapper">Bugün ilk defa yürüyüşe (Spor amaçlı olarak) çıktım. Parkurum 650 Metre ve bundan sonra bu parkurda beş tur atacağım. Bugün hava şartları müsait olunca çıktım ama sadece iki tur attım. Zaman içerisinde tur sayımı arttıracağım.</div>
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 8215" data-quote="narses" data-source="post: 1590006"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1590006"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1590006">narses' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
jadi ıyı zayıflatmalara
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Sağolun arki. İnşallah... En azından biraz hareket etmek sağlığıma olumlu katkı sağlar tam olarak zayıflayamasam da...<br />
Gölbaşı'da her gün yürürken kilom da düşüyordu. Birazcık da olsa. Ayaş'a geldim bereketli güzel yer, Yürümeyi de kestik ibre tekrar çıkış yönüne döndü kilolarımda. <br />
Ben şizofren hapı kullanıyorum ve kullandığım hapın da kilo yapıcı etkisi var.</div>
<div class="bbWrapper">Arkiler doktora gittim. Şekerim yüksek çıktı. Diyetisyeni gördüm bana prediyabetik diyet önerdiler. Yeme listem ayarlandı. 153.7KG ile diyetime bugün başlıyorum.<br />
STEP de yapacağım. Havalar biraz iyileşsin her gün yarım saat de yürüyüşe çıkacağım.<br />
İşte böyle, Sağlıklı yaşam için biraz daha dikkat edeceğiz her şeye...<br />
İki hafta sonra tekrar çağırdı diyetisyenim.<br />
Çok tatlı bir hanımefendi.</div>
<div class="bbWrapper">Bugüm 31 Dakika ve 2 KM kadar yürüdüm. Bacağım ağrıdığı için çok yürüyemeyeceğim. Özellikle haftaiçleri okul beni yorduğu için yürüyemeyebilirim ama çalışacağım yine de...</div>