hilux hayalim gerçek oldu..1998 2.8 hilux artık benim....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan darmunyan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 101
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,558

Etiketler

Ynt: hilux hayalim gerçek oldu..1998 2.8 hilux artık benim....

Hayırlı olsun,iyi günlerde kullanın

iyi dilekleriniz için teşekkürler..

Araç harika görünüyor.

Kuzenimin ayak işlerinde kullandığı 98 model 4x2 hilux extrasi var. Bu araca nasıl bir modifikasyon yapabiliriz? Araç yere çok yakın. Yükseltmek için ne gibi uygulamaları yapmamız lazım? Ve bize maliyeti ne olur?

hayırlı olsun güle güle kullanın...

ugurum307' Alıntı:
merhaba arkadaşlar sizden bir konu hakkında bilgi almak istiyorum normal 4*2 toyota alsam 4*4 lerde olduğu gibi altını yerden yükseltme şansın olurmu acaba?

arkadaşa katılıyorum.bizde de 1988 4x2 hilux mevcut ve aracın altı çok alçak.4-5 cm kadar daha yükseltme şansımız olabilir mi?offroad için değil de kendi ayak işlerimizde (tarım) kullanıyoruz aracı.
bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar var mı?

Merhaba gelandewagen..

bahsettiğiniz aracı bir miktar yükseltme şansınız var..

ön salıncaklara bağlı,aracın altında sağda ve solda birer adet torksiyon çubuğu bulunur..Her tamirci bilir..bu çubukların ayarı ile aracınızın önü belirli oranda yükselecektir..yükselme sonrasında da bir miktar süspansiyon sertliği oluşur bunu bilmelisiniz..

arka kısmın yükseltmesi de makascılara başvurularak,makaslara verilecek aynı oranda + kavisle olur..

işin özeti,bahsettiğiniz model Hilux'ü yükseltme işlemi göreceli kolay ve extra ekipmana ihtiyaç duyulmadan halledilebilir..

kolay gelsin.

yardımınız için çok teşekkürler.

aracımız 1998 model 4x2 hilux extra ve lastiklerde bitik durumda. arazi için tavsiye edebileceğiniz geniş jant+lastik kombinasyonu var mı? geniş ebatlı lastik kullandığımızda ekstra olarak takılması gereken parçalar olacak mıdır?

Ynt: Hilux Hayalim Gerçek Oldu..1998 2.8 Hilux Artık Benim....

Alüminyum arka kabinden sonra hiluxun yeni hali

İsmail selamlar
aracın güzel olmuş iyi günlerde kullan kazasız belasız

aracınız hayırlı olsun.süper bir araç .özür dileyerek söylemek istiyorum, arka kabin aracın güzelliğini bozmuş.lakin bu sadece benim fikrim.

İyi akşamlar evet araç on numara allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin tabanı hep düz bassın ama kaptan_11 adlı arkadaşa katılıyorum aliminyum kasa aracın asaletini bozmuş gibi bencede düz veya hardtop mu diyolar ne o tarz olursa daha güzel olacağına inanıyorum...

arkadaşlara bende katılıyorum çok çirkin arkadaki şey