Hummer H1 mi? Unimog 406 mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan unimog-cu in mystery Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 170
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,550

Hummer H1 mi? Unimog 406 mı?

• H1 Hummer?

Kullanılan: 31 31.0%
  • 406 Unimog MB?

Kullanılan: 69 69.0%

• Kullanılan toplam oy
    100
Ynt: Hummer H1 mi? Unimog 406 mı?

Şahsen bana piyango'dan değil Humvee , H2 çıksa almam.

Vergisi, yakıtı, kaskosu benim yıllık gelirimi katlar.

Bana h2 çıkacağına 10000 tl çıksa daha çok sevinirim, açıkcası.

Hummer'a değilde Land rover 2.7 Sport Tdi'a binmiştim bir tanıdığın arabası olarak, çok büyük bir ego sahibi oluyorsunuz, kendiniz ayrıcalıklı hissediyorsunuz, ama ben o arabanın 4 lastik jantına , benim arabamı almıştım, bana çok bu araçlar.

Etiketler

Anka2556' Alıntı:
Şahsen bana piyango'dan değil Humvee , H2 çıksa almam.

Vergisi, yakıtı, kaskosu benim yıllık gelirimi katlar.

Bana h2 çıkacağına 10000 tl çıksa daha çok sevinirim, açıkcası.

Hummer'a değilde Land rover 2.7 Sport Tdi'a binmiştim bir tanıdığın arabası olarak, çok büyük bir ego sahibi oluyorsunuz, kendiniz ayrıcalıklı hissediyorsunuz, ama ben o arabanın 4 lastik jantına , benim arabamı almıştım, bana çok bu araçlar.

buda farklı bir bakış açısı :D
doğru söze ne denir ...

konu başlığı h1 ,ve sanırım halk için üretimi yani siviil satışı artık yok,
piyasada üç beş tane h1 var satılık kasko ve vergi dilimleri toyota 100 ler kadar galiba
h2 ler zaten suv denen arazi aracı görünümlü cadde aracı ben zenginim param var buda kanıtı şekliinde gezme taşıtı.h3 ler başka bir çeşit ucube.bu iki kardeş GM in başka araçlarına' tahoe 'galiba hummer maskesi takmış modeller.sonradan görmelerin avam sınıfa biraz tepeden bakmalarını sağlayan ego tatmin araçları.zaten o araçları alanlar bırakın araziye sokmayı kazılıp kapanmış yola girmez araçlarıyla.gün aşırı yıkamacılara oto kuaförlerine götürür ,seçim araçlarında olmayan kapasitelerde ses düzeni lcd ekranlarla garip jantlar lastiklerle aracın dahada ucubeleşmesiyle uğraşırlar

tyt.fan' Alıntı:
konu başlığı h1 ,ve sanırım halk için üretimi yani siviil satışı artık yok,
piyasada üç beş tane h1 var satılık kasko ve vergi dilimleri toyota 100 ler kadar galiba
h2 ler zaten suv denen arazi aracı görünümlü cadde aracı ben zenginim param var buda kanıtı şekliinde gezme taşıtı.h3 ler başka bir çeşit ucube.bu iki kardeş GM in başka araçlarına' tahoe 'galiba hummer maskesi takmış modeller.sonradan görmelerin avam sınıfa biraz tepeden bakmalarını sağlayan ego tatmin araçları.zaten o araçları alanlar bırakın araziye sokmayı kazılıp kapanmış yola girmez araçlarıyla.gün aşırı yıkamacılara oto kuaförlerine götürür ,seçim araçlarında olmayan kapasitelerde ses düzeni lcd ekranlarla garip jantlar lastiklerle aracın dahada ucubeleşmesiyle uğraşırlar

muart abi ağır topa tuttun hummercıları :D

benim elimde bi envanter yok kimlerde h2 h3 var şeklinde ama ne kadar arabeskçi türkücü varsa bi dönem h2 ye h3 e bindiler dedikodu proramlarından gördüğümüz.dikkat çekmek isteyen bunları alıyo rahat etmek isteyen r rover veya toyota .ben onlara binecek ekonomik seviyede değilim ancak fuarlarda görebildim.amerikan araçlarındaki plastik kalitesi nylondan hallice kapı içleri dashboard iran çin arabaları kalitesinde.toyota veya range rover de insan farkı farkediyo veya mercedeste .ayrıntılarda hiç anlamayan bile farkı görüyor.
h1 i rute getirdiği yıllarda 90 filan görmüştüm sürücü ve sağ koltuktaki insan sanki iki ayrı araçtaymış gibi mesafe ortada kümbet gibi bişi
fakatkaputun tasarımı havalandırma kanalları ön tampon farların üzerindeki kafes gerçeğini alma imkanı yok ölçekli bi burago model almıştım fiayatıda ölçeği gibiydi.insan onun direksiyonunda kendini mitolojik bi tanrı sanabilir.abd deki kırolar üzerindeki arazi performans lastiklerini çıkarıpki bunlar araç içinden filan havaları ayarlanabiliyo,ince lyanaklı lastikler,içi ayrı dışı ayrı dönen jantlar buram buram kromajla dolduruyo.bazen o dedikodu proğramlarında sizede olurmu bilmemde:smiley: ilik gibi bi hatun efes harebelerindeki mermer sütun ayarında bi ayının yanında olduğunda yaşadığım bi his var aynısını bu araçları gördümde yaşıyorum armudun iyisini hakeden götürüyo hissi

hummer ve unimog farklı katagorilerdeler ama bana dağın başında şantiye var iş var gidilecek deseler unimog alır giderim
şehirde gezilecek deseler hummerla giderim
zorlu bir offroad var deseler unimog alır giderim
orta halli offroad var kalabalık gidelecek deseler defender alır giderim

Bence H1'i eğlenceli kılan kısmı artikülasyonu olmaması. Elbette Unimog gibi değil ama izlediğim kadarı ile pekte durdurulabilir de değil. Ve tabi ki bazı arkadaşlarında yazdığı gibi amerikalı boşa mermi atacak kadar akılsız değildir.
En önemlisi bu zevk işi. Bu arada H2 ve H3'ü ciddiye dahi almıyorum.

Şunlara bir baksanıza

0501or_01_z+2005_h1_hummer_off_road_h1_hammer+exterior_side_view_rocks.jpg

IMG_2848.jpg

Received_06_06_2006185339-vi.jpg

h1 bir rambo bıçağı unimog isviçre ordu çakısı

çok güzel bi tanım bence noktayı koyuyo

Unimogun tırmanma değeri bu tanıtım videosunda %80 olarak gösteriliyor.

http://www.youtube.com/watch?v=17PqDnW_dCs

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,016
Kayıtlı Üye Sayımız
166,763
Kaydolan Son Üyemiz
azzdmr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR