ihaleler hk.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan berkant68 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,013

berkant68

Ana Kamp
selamlar
yazışmaları takip ediyorum, 97 98 model TÜRK telekom un araçlarını satıldığı yazıyor bu ihaleri ve araçları nasıl takip edebilirim? bildiğiniz linkleri yazarsanız sevinirim.

Etiketler

Ynt: ihaleler hk.

Bu ne böyle fiyatlar uçmuş kapalı kasalar bile 22-25.000 arası oda başlangıç fiatı sonrası ne olur Allah bilir. Böyle rant olursa elin ıskartaya ayırdığı araçlara neredeyse
sıfır fiyatı ödeniyor adamlarda uyandı artık geçen ihalede 18.000 den açılan araçlar24-25 den açılıyor helal olsun.

paşalı arap' Alıntı:
Bu ne böyle fiyatlar uçmuş kapalı kasalar bile 22-25.000 arası oda başlangıç fiatı sonrası ne olur Allah bilir. Böyle rant olursa elin ıskartaya ayırdığı araçlara neredeyse
sıfır fiyatı ödeniyor adamlarda uyandı artık geçen ihalede 18.000 den açılan araçlar24-25 den açılıyor helal olsun.

Haklisiniz bende anlamadim gitti. Yani bu paralara aliniyor vede alt takimlar motor falan elden gecmesi gerekiyor tam anlamiyla bu araclar 20 000 lira daha götürür en hafifinden,
yani talepte olmasa bu paralar istenmez gibi geliyor bana 30 000 lira olan arac var bu ihale usulu kaca alinicakki bu arac

Telekomun aracları gercekten pahalıymış. Nerdeyse 400 bin km yapmış araclar var.Fiyat 30 bin tl ye kadar yükseliyor.
Acaba bu yazdıkları fiyat üzerindemi ihaleye cıkacak.Yoksa bu net satış fiyatımı.

arkadaşlar adamlar resmen şaka yapmışlar 2001 ranger vinçli 9000 binden 98 def vinçli 30 binden kapı açmış hakkını yemiyelim bak 18 binede vardı doğru yanisi şu kardeş ucuza zevk yok öğle önce bize dökül sonra başkasıda ekmek yesin işinemi gelmedi gelen biri çıkar elbet hadi tezgahı kaparma aynen dedikleri bu sanırım malesef bu köşelerde kapılmış beyler binmeyin kardeşim 300 tdye gidin lada niva alın ona binin 1.7 mis gibi tasarruf edin bu fiyatların uçması sanırım bizi tasarrufa itmek için yapılmış ekonomide iyileşme görüyorum bravo ;D ;D ;D

şimdi bazı arkadaşlar kızacaklar ama ben aklımdan geçeni yine yazacağım.130 luk V8 1993 defender aracı aldığımda çok mutlu olmuştum.V 8 fazla yaksada bu motor güçlü ben buna lpg taktığım zaman kabul edilir derecede yakıt sarfiyatını yakalarım binerim zaten aslan besleyen yemini düşünmez demiştim ama gel gör ki öyle değilmiş geçen senenin fiyatıyla lpg de 25 litrenin altına hiç düşemedim biraz sert kullanım veya arazi şartları olunca inanın 35 litreye varan rakamları yaktı.Aracın yağ sızdırmasını hiç kesemedim ,asfalt yoldada çok uzattığım zaman 155 km ye kadar çıkabildim.Fakat en iyi tarafı 130 luk araç çok düzgün yolda gidişi ve inanılmaz viraj hakimiyetine sahipti .Her neyse bu aracı anlattığım sebeplerden dolayı satmak zorunda kaldım ve gidip 1972 model bir İnternational Travelall araç aldım aracın üzerine 2,9 tabir edilen ford motoru vardı bütün tabanı çürük ve göstergesinde hiç bir şey çalışmıyordu, aracın manifoltundan sonra eksoz borusu dahi yoktu.bu aracı aldığım gün yola çıktım ve yavaş yavaş evime getiriyordum ,bir ara şeytan dürttü ve düzlükte gaza bastım ve telefonla arkadan gelen arkadaşa ibreden sürate bakmasını söyledim inanın hiç bakımsız olarak 130 km ye kadar çıktığını arkadaşım telefonla söyledi aracın tabanını iş yapacak şekilde yaptırdım ve serpme bir boya atarak 1050 km yol yaptım.ortalama 90 km hızla arac 95 lt motorin yaktı.aracı aldığım fiyatı ve harcadığım parayı buraya yazmıyorum komik para ancak şöyle diyebilirim sitede ki bazı arkadaşların araçlarına boya için harcadıkları kadar bile değildir.Bütün parçalarını da hurdacılardan temin ederek aracı yavaş yavaş kendim topluyorum görselliğe değil işe önem veriyorum neticede bu beni 2.arabam.
Buradan neye varmak istediğimi de şöyle açıklayayım arz talep ilişkisinde bir çok arkadaşımızın merak ve istekleri kurnazlar tarafından suistimal ediliyor biraz talep geri düşse inanın bu uçuk rakamlar olmayacak hiç bir markayı kötülemek veya küçümsemek gibi amacım yok bir çok özelliği barındıran terrano araçların temiz olanları 15 16 gibi rakamlara bulunabiliyorken defenderin çıplak 90 modeline aynı paralar verilince haşat durumdaki 98 300 tdi de 30 lira paraya çıkıyor tabi ki

İşim gereği Telekom'la çalışıyorum bütün gün. Genel müdürlükte bir arkadaşla konuşuyorduk, defender diyince adam yerinden zıpladı. Senelerce sahada radyo link için defender kullandım, ben bu kadar dertli bu kadar para yiyen bir araç görmedim diye. Edirne de kullanmış, 15 gün çalıştıysa 15 gün İstanbula servise giderdi dedi, yaka silkti. Tam Defender alsam mı diyen benim gibi adama söylenecek laf.
Gözüken o ki belalılarınından kar etmenin yolunun bulmuş telekom bu fiyatlarla, malum artık özelleşti, kar amaçlı bir kurum oldu her özel gibi :smiley:

Arkadaslar aslinda tabii herkez hakli bana göre bu paralari yaparmi bu araclar bence yapmaz ben almanyada yasiyorum. Bir kere anlamadigim su gümrük sacmaligi yani telekomun sattigi bu araclarin yani 97 98 modellerin almanya satis fiyatlari en krali en babasi diyelim kaba tabirle yani bizim tl hesabiyla 10 000 lira falan yani oda öyle 300.000 km falan degil 120 130 bilemedin 180 bin km olanlari yani ya bizim ülkemizde herkez cok zengin oldu, bu bitik hurda tabir edilecek araclara bu paralari veriyorlar, yada gercekten defender sevdasi herseyin önüne gecmis durumda bir defenderimiz olsunda ne olursa olsun mantigiyla hareket ediliyor. Tabii bizde sevdaliyiz bu araca ama kimse yanlis anlamasin defendere lafimiz sözümüz yok.Ben sadece insanimizin iyi niyetli defender sevdalisi arkadaslarimizin sömürgeci zihniyet tarafindan heveslerinin ve sevdalarinin baltalandigini düsünüyorum vede cok üzülüyorum.Birilerinin ekmegine yag sürülüyor bence kimse almasin bu fiyatlara cok rahbet var ki bu fiyatlari yazmaya cesaret ediyorlar.Insaalaah bu kötü gidisat degisirde bütün kardeslerimiz gönüllerince arzuladiklari araclara binebilirler
selamlar

Ben bu memleketi anlamıyorum valla. aracını satmaya kalkıyosun kimse yüzüne bakmıyo ama gelgör ki ihale var dediğin zaman hurdalara para vermek için millet birbirini yiyiyor.

bende defender almadan önce telekom ihalelerini takip ettim ama tek sebebim 300 tdı ve orj.vinci olmasıydı.(vinci ruhsata işletme sıkıntısını herkes bilir) sonra baktım sırf bu yüzden o paralar verilmez vazgeçtim. ama illa bunlardan almaya niyetim var derseniz anadolu yakasında telekom ihalelerine girip toplu araç alan bir firma var. hem fazla km yapmamış araçlar hemde temiz araçlar alıyorlar. fiyatlarıda bence makul. en son karavan kasa 98 135000 km de araçları 23500 e satıyorlardı. klima webasto vinç herşey vardı araçlarda. bence bakım derim. saygılar..

Malum sitelerde biraz toparlanmış arabaların fiyatlarını uçurmuşlar , hal böyle oluncada telekom araçları onlardan baz zalıyor demekki. 88 model TD ye 60 bin TL isteyen olunca 98 model TD ler 30 bin TL çıkıveriyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,968
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR