Ynt: İstanbul'da Görülesi Yerler Konusunda Tavsiyeleriniz?
İnsel Bey,
Teşekkürler önerileriniz için. Bostancı ve Kısıklıya ayrdığımız günlerde akrabalarımızla beraber olacağız, bir iki saat fırsat bulursak yakın çevreyi gezeriz. Aslında bu kısım diğer kısımdan daha önemli bizim için, Çünkü senelerdir gidemedik. Bostancı'daki amcamlara Didim'delerken uğradık, ama Ümraniye'deki dayımlara evlendiğimizden beri hiç gidemedik. Bu yüzden bu kısım çok daha önemli, diğerleri elbet bir gün fırsat bulunup yine gezilir, Ben aslında Tarihi Yarımada'yı -öğrenciyken- gezdim, gördüm. Ama eşim görmedi. Onun için istiyorum. Tabii tekrar tekrar gezilse de her seferinde farklı bir lezzet alınabilecek bir yer Tarihi Yarımada. Benim biraz da mesleğim ve hobilerim gereği en çok ilgimi çeken gezmediğim yerlerse Miniaturk, Oyuncak Müzesi ve tabii ki RKM
Programın bu sıkışıklığında ve İstanbul'da hava şartları düzelmezse ne kadarını gezebiliriz onu da hiç bilmiyorum.
Ama sizlere şunu sormam gerekir. Her şehirde bir yer vardır ki oraya gittiğinizde her yere araç bulursunuz. İstanbulda sanırım bu yok. Ama varsa neresidir?
Selamlar,