KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: İstikamet Macera; Yunanistan - Makedonya - Kosova - Karadağ - İtalya
Özlem Merhaba,
Ancak girebildim siteye.
İstikamet macera sloganı tam oturmuş buraya cidden.
Motorsikletle bu kadar yol almak inanılmaz bir özgürlük duygusu olmalı.
Masal gibi bir gezi olduğu resimlerden de belli zaten. Gezi notlarınızı okumak bile çok keyifliydi. )
çok teşekkürler.Bizi de gezdirmiş oldunuz )) Motorda küçük bir su soğutma arızası dışında bir problemle karşılaşmamışsınız. Bu çok güzel.Bunun dışında harika bir yolculuk yapmışsınız kutlarım. İtalya bölümünü okurken çok heyecanlandım.Eyvah şimdi başlarına birşey gelecek diye ...Bizim 2007 ağustosunda Roma'da merkez meydanda otoparktan motorkaravanımızı çaldı italyan hırsızlar.Yarası derin.İtalya'ya adımımı atmam.Gidecek olan arkadaşlara da sonradan üzülmemeleri için rotalarını değiştirmelerini naçizane tavsiye ederim.Sevgiler saygılar
mes merhaba,
Üsküp(ki,Türk çoğunluk var diye güvenerek gitmiştik) te çaldırdığımız disk kilidi ve gereksiz bir boş avare tuş dışında hiçbir kayıp yaşamadık,onlarda kimsenin bir işine yaramayacağı için çocuklar almıştır diye düşünmüştük.Kaldıki,tüm seyahat boyunca uyku tulumları ve çadırları motosikletten sökmek ihtiyacı bile duymadık.Şimdi sizlerden okuyunca,şanslı olduğumuzu düşünmüyor değilim
Saygılarımla..
ben cadırımı motosiklete bile koymayı fazlalık olarak görürken siz bisiklete yani bacak güçüne dayalı olarak taşıyorsunuz,resimler imrenerek baktım.,ve takdir ettim.