İsviçre'de Araç Kiralayacağım Uluslararası Ehliyete İhtiyacım Var mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan drares Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 62
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,157
Ynt: İsviçre'de Araç Kiralayacağım Uluslararası Ehliyete İhtiyacım Var mı?

Merakla bekliyoruz.

Etiketler

drares' Alıntı:
Arkadaşlar bir hafta çabucak ama dolu dolu geçiverdi. Yarın öğleye Zürih'ten uçağımız kalkıyor. Yaklaşık 1200 fotoğraf çekmişim, ayıklayıp kapsamlı bir gezi yazısı haline getirmeyi planlıyorum...

Haşmet Bey, sizi forumda gördüm; dönmüş olmalısınız, öyleyse hoşgeldiniz.. "Çikolataları bekliyooz gariii..." :D

Cavid Sezen

Cavid bey evet döndüm, ama kafamda planladığım gibi bir gezi yazısı ve çikolatalar için daha uygun bir zaman bulamadım. İlk işim bu olacak. Yiyivecez gariii... :D :D :D

Haşmet bey resimleri merakla bekliyoruz

Haşmet bey,hoşgeldiniz.

Şeref

Haşmet bey hoşgeldiniz,
Umarım gönlünüzce geçmiştir geziniz.

Hoş geldin diyen tüm arkadaşlara teşekkürler, hoş buldum...
Sn. Gezgör İsviçre'yi beğenmek ne kelime? Hayatımda geçirdiğim en güzel tatillerden bir tanesini yaşadım. Ülkenin doğal güzellikleri bir yana her konuda modern bir ülke olduğunu görmek, az da olsa bu modernlikten payıma düşeni almak çok hoşuma gitti...

Hoşgeldiniz .Umarım çok keyif almışsınızdır.Darısı bizlerin başına ama motokaravan ile.Daha nice gezilere dileyerek,gezinizin görselliğinipaylaşmanızı sabırsızlık ile bekliyoruz.SEVGİ ve SAYGILAR.

Sevindim, Darisi bütün gelmek isteyen arkadaslarin basina. ;).Gercekten,de Isvicrede yasamak cok güzel,ama bu güzellikleri degerlendirirsen.

Güzel günlere.

Arkadaşlar sonunda gezi yazıma başladım. Ancak karavanla yaptığım bir gezi olmadığından aşağıdaki topikte yayınlamayı uygun gördüm...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48531.new

Gezi yazımın yeni bölümlerini aynı topikten izleyebilirsiniz...

Arkadaşlar gezimin yeni bölümlerini aynı topikten izleyebilirsiniz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,777
Kaydolan Son Üyemiz
utkuberks

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR