El İnsaf.....
İnsaf 1.....
Konuya yazdıklarımın her harfinin doğruluğunu kanıtladınız, özellikle eleştirileriniz dosdoğruluğuma sağlam kanıtlar. Hayatım boyunca hiç bi eleştiri beni bu kadar keyiflendirmemişti, samimiyim. Bütün yazdıklarım bir bir doğru çıktı, çıkmaya da devam ediyor.... Apaçık.....
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22774.msg248001#msg248001
2. insaf.....
Yazdıklarımın doğruluğunu kanıtladığınızın da farkında değilsiniz. ( Neden: eleştirirken kendinizden geçiyorsunuz )
3. insaf.....
Yarış yarıştırmanın
( önceden yazdığım ve sebeplerden ) adı paylaşım mı konmuş...? Kim, ne zaman, nerede?
Bu konuya yazma sebebimi bilseniz, çok şaşırırdınız. Öz güveni olanlar, kendisiyle barışık olanlar kahkahalarla gülerdi hale, öğrenince. Diğerleride küsüp giderdi. Zaten anneleri çağıyo, oğlum hava karardı, eve gel diye. Beni bu konuya yazmaya sebep eden şey aklıma geldikçe kırılıyorum gülmekten..... (
anladın sen onu! ) ( 2 kişinin bildiği sır değildir, ama açıklayan ben olmayacağım, çünkü gerek yok )
Şimdi ne olacak;
Alfonse' ya saldırmalar gene başlayacak. Beş on cevap sürecek bu atmalar ve aynen Lr' mi Jeep mi? diye devam edilecek.
Milletlerin medeniyet seviyesini belirlemekte kaldırım taşlarının yüksekliği güzel bir kıstastır. Kaldırım taşlarının yüksekliği medeniyet ile ters orantılıdır. ( Burada mesaj var )
..... Bu kapak değil de SePaRaTöR olsun....... ;D ( Burada da mesaj var )
Keşke o kadar yazıp, kendimi yormaktansa, kısaca; ( Burada da mesaj var )
" Ar ka daş lar ge rek siz tar tı şı yor su nuz ben ce , ko mik o lu yor " deseydim. Bu şekilde; fikirlerimin anlayabilir.com us düzeyine Gidebileceği ortaya çıktı..... ( Burada da mesaj var )
Konuya Önceki Arka Kapak (mesaj vardı) aslında iYiLiK içindi....... ( Burada da mesaj var )
Bu sefer Kapak mapak yok ( Burada da mesaj var )
Devam ediniz efenim ( Burada da mesaj var ) .....
Kafanızı gözünüzü kırmamanız umuduyla ( Burada hem temenni ( iyi niyetli ) hem de mesaj var )
Sağlıcakla...... ( Samimi temenni var )