İtiraf...!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 602
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,643

Etiketler
Ynt: İtiraf...!

O onur bana ait Alp, Bende seni tanıdığıma çok memnun oldum, iltifatların için teşekkürler. Avantarına dün geceden beri gülüyorum çok güzel olmuş ;D ;D

Aynen katılıyorum...

DiScO DiScO PaRtIzAnI !!!....

discovery-V8' Alıntı:
O onur bana ait Alp, Bende seni tanıdığıma çok memnun oldum, iltifatların için teşekkürler. Avantarına dün geceden beri gülüyorum çok güzel olmuş ;D ;D

DiScO DiScO PaRtIzAnI.....
[attachment=1]​

Yavuz abicim;

Benim Disco da ön lastiklere aynen bu şekilde çamur toplamayı seviyor... Disco'lara has bişi mi? yoksa çamurlar mı bizi seviyor... balçıktan beter.

;D

Discoya değil AT lastiğe özgü bişey ;D çamuru tahliye edemediği için topluyor, ama çok fazla kazmadığı için burdan kolayca çıktı, MT lastikli araçlar çok fazla kazdığı için gömüldü yapışıp kaldı, birini çamurdan söküp almak 1,5 saat sürdü.

12000 lb . vincin gücü sökmeye tekbaşına yetmedi, makara kullandık, 3 defa akü tamamen boşaldı, Fakat ilginç birşey bunun yarısı sürelerde süperwinch husky nin mangal kıvamında ısındığına şahit olmuştum, iş bittiğinde T-Max hala buz gibi soğuktu.

Selamlar

ndoganci' Alıntı:
Yavuz

vincin ateşini yanlış yerden falan ölçmüş olmayasın ???

Kesinlikle hiç ısınma , hatta ılıma alameti bile bulamadım, fakat akü eninde sonunda tükeniyor, çift akü kiti depoda kutusunda duruyordu takma zamanım gelmiş onu anladım.

discovery-V8' Alıntı:
Kesinlikle hiç ısınma , hatta ılıma alameti bile bulamadım, fakat akü eninde sonunda tükeniyor, çift akü kiti depoda kutusunda duruyordu takma zamanım gelmiş onu anladım.

bir dahaki geziye kadar büyük ihtimal bir winç almış olucam, yükünü azaltıcam abi

ozanyur' Alıntı:
bir dahaki geziye kadar büyük ihtimal bir winç almış olucam, yükünü azaltıcam abi

Ozan arabayı satmıyormuydun ? vinçte gelirse kesin artık satılmaz demektir ;D

discovery-V8' Alıntı:
Ozan arabayı satmıyormuydun ? vinçte gelirse kesin artık satılmaz demektir ;D
yok abi satmıyorum daha doğrusu satamıyorum para veren yok herkes araba veriyor ama işime yarar araba çıkmadı, araba alırsamda bu piyasada satamam sanrım full orjinal tertemiz passatı bile satamadım bende oynayıp duruyorum sağıyla soluyla güzel oluyor. yakında boyada yapılacak

ugh boyamı? tertemiz onun boyası yahu.

Bizde Defender lerin birini Ufuk abiyle değiştirmeye karar verdik bugün ;D ;D ben jeep ci o Landrover ci oluyor.

discovery-V8' Alıntı:
ugh boyamı? tertemiz onun boyası yahu.

Bizde Defender lerin birini Ufuk abiyle değiştirmeye karar verdik bugün ;D ;D ben jeep ci o Landrover ci oluyor.

kaputta çatlak var abi onu yaptırmam lazım belki renkde değiştirirm ergun abinin sattığı cj nin rengi çok hoşuma gidiyor.

abi ciddimisin değişecekmisiniz ?

ozanyur' Alıntı:
kaputta çatlak var abi onu yaptırmam lazım belki renkde değiştirirm ergun abinin sattığı cj nin rengi çok hoşuma gidiyor.

abi ciddimisin değişecekmisiniz ?

Değişmesek bile ona bir 110 banada bir CJ toplıycaz heralde bu gidişle ;D

değişiklik olur ne güzel. bende ihaleleri takip ediyorum ortağa defender aldırsammı diye alırsa değişe değşe bineriz.

ozanyur' Alıntı:
değişiklik olur ne güzel. bende ihaleleri takip ediyorum ortağa defender aldırsammı diye alırsa değişe değşe bineriz.

Hadi bakalım hayırlısı.