İtiraf...!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 602
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,464
Ynt: İtiraf...!

Niye bu kadar kızdınız anlamadım doğrusu ???
Rivayete göre timsahlar avlarını yerken gözyaşı dökermiş.
Bu bir deyimdir, size timsah falan demedim, yaptığım sadece teşbihtir!

Bakınız Vikipedi ne diyor :
Örneğin "Yol yılan gibi kıvrılıyor" dendiğinde, "yol" benzeyen, "yılan" kendisine benzetilen, "kıvrılıyor" benzetme yönü, "gibi" ise benzetme edatıdır. Örneğin "Kız tavşan gibi koşuyor" dendiğinde, "kız" benzeyen, "tavşan" kendisine benzetilen, "koşuyor" benzetme yönü", "gibi" ise benzetme edatıdır.

Etiketler

Önder evet söz uçar yazı kalır, sizinkiler de kalmış :smiley:

dronder' Alıntı:
bu konuya bakınca aklıma aziz nesin olayı geldi...

nedir bu olay : aziz nesin "türk halkının %60 ı aptal" dedi. herkes ayaklandı. sonra çıkıp " yanlış telaffuz ettim türk halkının %40 u akıllı" dedi ;D ve ortalık duruldu.

şimdi biz "jeepciler" hep %60 dedik ve tüm şimşekleri üstümüze çektik. sonra ergün abi çıktı ve %40 dedi bütün landcılar ;D hep birden destekledi. tipik türk halkı ;D ;D ;D

biz nededik size defender off-road aracı değildir. expedisyon için, piknik için, kamp için iyidir. ama off-road aracı değil. ne yaptınız "olur mu oyle bu araçta off-road RUHU var. bu araç en zor koşullar için üretilmiş. off-road un kralını yapar. zorlandığı yerde hadi oğlum deriz RUH veririz engeli aşar"
daha hatırlamadığım ama özü aynı olan onlarca cümle...

biz hep ne dedik " off-road aracı değil " yani aziz nesinin %60 ı ;D ;D ;D misali

peki şimdi ergün abi ne diyor " itiraf ediyorum defender expedisyon aracı " yani % 40 luk kısım...

necip türk halkı gibi hemen atlıyorsunuz ve "işte gördün mü" ifadesini takınıyorsunuz ;D

aslında tipik insan psikolojisi... %60 aptal dersen herkes kendini o tarafa koyar. %40 akıllı dersen yine insan kendini o tarafa koyar ;D

bunu ilk söyleyen ergün abi değil. bunu bende orkunda göktuğ da ve bir çok jeepci - off-road cu söyledi. ama tarz farkı olarak....

defender kullanıcısı ve fanatiği bir abimiz şunu demişti : " defender ile dağ yolarında gezerken önüme bir engel çıksa mesela çamur hemen anternatif ararım. kenarda daha düz bir yol varsa oradan geçerim " biz ne yaparız. dağ yollarında çamuru ararız ve bulunca da bodozlama dalarız ;D ;D ;D hatta kendimizi aşar trial etabı yaparız :D :D :D

aynı abimiz MALUM RAMPAnın birinci kısmının sonunda " ben buraya kadar çıktım. araç baya yoruldu. deneyecek varsa gelsin denesin. ben aracı bir daha bu RAMPAya vurmam" biz ne yaptık 4l çıktık. indik 4h çıktık baktık araç çok rahat 2h çıktık. hatta cevat abi tahoe at lastik ile özellikle o rampaya gitti 2h çıktı....

aradaki fark bunlar. işte biz "sizin bardağın yarısı boş" dedik. köpürdünüz. :mad: ergün abi " sizin bardağın yarısı dolu " :D deyince haklısın diyorsunuz ;D ;D ;D ;D

haklısınız :D :D :D ne diyelim ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:
Niye bu kadar kızdınız anlamadım doğrusu ???
Rivayete göre timsahlar avlarını yerken gözyaşı dökermiş.
Bu bir deyimdir, size timsah falan demedim, yaptığım sadece teşbihtir!

Bakınız Vikipedi ne diyor :
Örneğin "Yol yılan gibi kıvrılıyor" dendiğinde, "yol" benzeyen, "yılan" kendisine benzetilen, "kıvrılıyor" benzetme yönü, "gibi" ise benzetme edatıdır. Örneğin "Kız tavşan gibi koşuyor" dendiğinde, "kız" benzeyen, "tavşan" kendisine benzetilen, "koşuyor" benzetme yönü", "gibi" ise benzetme edatıdır.

Haaaaayııııırrrrr.....! kızmadımki? sadece sizden alıntı yapıp konuya girdim....:smiley:

Hem benim timsahlarla aram iyidir....:smiley:

[attachment=1][attachment=2]

Kroko.jpg

Timsah.jpg

Arkadaşlar incir çekirdeğini doldurmayacak konular için bir birimizi boşuna üzmeyelim. hepimiz burada ortak sevdalarımız için buluştuk. lütfen ama lütfen biraz daha sağduyulu olalım. Burada kimse kimsenin ast'ı ve üstü değil. Herkesin bir yaşam tecrübesi var.

Tabiki bu formunda kendi kuralları var... ;) Lütfen bu kurallara uymaya çalışalım.

dronder' Alıntı:
tamam yazdıklarım bakidir... bulamadıklarımı size sorarım üşenmez yardımcıda olursanız sevinirim...

Üşenmem, üşenmem çünkü bunun için çaba göstermiyorum, sadece bir tuşa basıyorum (fotoğrafik hafıza gibi birşey ;D ;D)

beatrix' Alıntı:
"itiraf ediyorum....halt ettim böyle bir koyu açmakla...." :smiley::smiley::smiley:
senin bir suçun yok sen kendi şahsi görüşünü dile getirdinbizlerde senin görüşüne saygı duyduk ama bazı dış güçlerin zoruna gitmiş demekki ortalığı karıştırdı.
için rahat olsun kardeşim

reis28' Alıntı:
site yönetimini örnek davranışları ve bu kadar insanın kaprislerine katlandıkları için tebrik ederim

Biz sadece anlayış istiyoruz, kilitlenip açılan her bir konu için 25bin kişiye tek tek cevap verebilmemiz için sadece bu işle ilgilenen bir sekreter çalıştırmamız lazım ;)

benim itirafimdir...eger offroad yapacaksam ki benim bundan anladigim 500 metre gidilmeyecegi gitmek kesinlikle cj bakin sadece cj diyorum fanatiksin diyecekseniz varin diyin...o bogusmaktir ve basarmaktir benim icin...Ha gezmek Gormek ve asil macera yasamaktir hayat sa dusunce Ben ne kadar elesririrseniz elestirin Acik itirafimdir disco 3 her Zaman aklimin bir ucunda bilin...Evet konunun bir ucundanda Ben tutum ama sadece biraz makara olsun istedim.. Bu kadar fanatiklik beklemiyordum

Beatrix bey, restaurantın önünde timsahı geri iterkenki fotoğrafı niye küçülttün. :smiley: : ) :smiley: Abi yarıldım gülmekten. Anladın sen onu....:smiley::smiley: Off yaaaaaa. Süpersin.... Size bi gün bişey anlatıcam Ergun bey, lütfen hatırlatın, sosyal bi konu, avatarlarla ilgili, aynı sizinkisi gibi bişey. Çok gülceksiniz. ama pm le felan değil. Yüzyüze veya telefonda, canlı anlatmam lazım yani....

Bi site vardı. Hala duruyo mu acaba? Sahibide ya bi fotoğrafçı, yada bi gazeteciydi.....

www.itiraf.com :smiley:

Ben zaten Lr RR çok severim ki. Başka başka anlaşılıyorum nedense (!) Şimdi bunu anlatmıcam. Zati anlatmam ki :smiley: Ortam belli... :smiley:
Şuraya gelmek istiyorum.....
Önceden fanatik Land tarftarı olduğunu öğrendiğim Yavuz bey ile haymana off-Road gezisinde tanıştım bu Pazar. Çok sağlam ve olgun birisi. Onurlandım. Hele bide Disco' su varki.... Çok beğendim, çokkkkkkk.......

Ergun bey, tek 4x4' e kaldın. Disco al, tavsiyemdir....... Ha, almayıpta jeep markasıyla Azerbeycan' a gidersende hiç merak etme. Beyin, kelle, paça, şırdan, mırdan ne istersen bulur getiririm. Hiç merak etmeyiniz efenim... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR