İtiraf...!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 602
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,609
Ynt: İtiraf...!

hakki' Alıntı:
tamam yollarımız bir ama altımızdakilerde aynı asil kandan olsun ya :smiley:

Esprisi bile hosuma gitmedi arkadasim kimmis neymis bu asil kan yahu
LR yi bizde seviyoruzda Bu asil kan hikayesine kesinlikle katilmiyorum Umarim oylesine yazmissinizdir

Etiketler

yunus bager' Alıntı:
Aman Hakkı bey ateşle oynuyorsunuz ;) bu sayfada ne kavgalar oldu ne kavgalar ne güzel rahat etmiştik sayfa sustu diye ;D ;D
Benim de niyetim kavga filan degil elbette
Sadece "asil kan" lafina takildim
Arkadasda oylesine yazmisdir diyorum

ufukozkan' Alıntı:
Benim de niyetim kavga filan degil elbette
Sadece "asil kan" lafina takildim
Arkadasda oylesine yazmisdir diyorum
Ufuk abi ben sizin neyi kastetıgınızı çok iyi anlıyorum
o anlamda olmadıgından eminim
Bu sayfada bi uğursuzluk var zate

sevgili gezenbilir üyeleri
sitede daha yeni üye olduğum için acemiliğime verin
ben sölemek istediğim ergun abiyi bi land rover kullanırken görmek istediğimdir
amacım kavga cıkartmak değil
yanlış anlaşıldıysam affınıza sığınırım

hakki' Alıntı:
sevgili gezenbilir üyeleri
sitede daha yeni üye olduğum için acemiliğime verin
ben sölemek istediğim ergun abiyi bi land rover kullanırken görmek istediğimdir
amacım kavga cıkartmak değil
yanlış anlaşıldıysam affınıza sığınırım

Hakkı'cım Ergun abiden çok dinledim seni merak etme. Kalbinin içini kestirebiliyorum. Sorun doğuracak bir durum yok. Sadece konuyu ilk sayfadan itibaren okursan. Çok tehlikeli noktalarda gezdi gezdi durdu. Tekrarlanmaması isteği ile uyarıldın.
Kardeşimizsin. ;)

ufuk bey ben sadece sizinde ve herkesinde yapıcağınız gibi kendi arabamı övüyorum ve üstün görüyorum
bi kıyaslamam yapamam zaten daha offroad olarakta cok fazla bilgim yok
yanlış anlamayın ltfen amacım jeepi kötülemek değil
ben land almadan önce cj bakıodum
size ve jeeplere karsı bi davranısta bulunmamısımdır işallah
yanlıs anlasıldıysam tekrar özür dilerim

alpaslanepli' Alıntı:
İsabet oldu. Herkes sağduyulu yaklaşamıyor. Her konuya.. Sana denk gelmesi hayırlı oldu abi.. Şefkat tokadı sert olan büyüklerimizde çok sitede... :smiley:

Evet :smiley: En azından bana laf düşmedi ;D

18 yaş güzel ama hormonlar vücudun farklı yerlerinde farklı şekilde geziyor ;D Kardeşlerimiz hormonları gibi o sayfa senin bu sayfa benim veriyorlar ayarı ;) Bizde günün stresinden mi nedir hurrrraaaa şeklinde başlıyoruz atışmaya ;D

Site yöneticilerimize sesleniyorum : 25 yaşından küçükler giremez Adult Material ;D

Sevgiler

yunus bager' Alıntı:
Ufuk abi ben sizin neyi kastetıgınızı çok iyi anlıyorum
o anlamda olmadıgından eminim
Bu sayfada bi uğursuzluk var zate
Benim LR ile bi alip veremedigim yok Zaten herkez bilir veya bilen bilir
Turkcemiz bozuluyor bide asil masil denince vites bosa cikdi kaldik camurun icinde :D

Aslında konu itiirafken herkes bi ilk günlerine gitse. İlk araç aradığı ve landıda JEEP'ide hiçbilmediği günlere. Ohooo ne hikayeler çıkar. Şimdi araçları aldık tecrübe kazandık ve sevdikte araçlarımızı savunuyoruz. Kimbilir kaç landcı vaktiyle JEEP baktı. Yada tam tersi..
Ben daha öncede söyledim, hiçte gocunmam söylemekten. Aylarca RRC baktım. Kafama göre bulamadım. Belkide şimdi land sayfalarında JEEP'cilere bulaşıyordum ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,080
Kayıtlı Üye Sayımız
166,823
Kaydolan Son Üyemiz
Эмбер

Çevrimiçi üyeler

Geri