KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhaba esim ve çocuklarla aktif bir yaz planlıyoruz arastirtik biraz ama su an aktif bir grup yoktu.Ve kendimiz boyle bir grup kurmaya karar verdik.sadece ailelerden olusan cocuklu veya cocuksuz "izmirli aileler" katilmak isterseniz birlikte plan yapabiliriz. umarim bir cok aile katilir... Hem bizler hem de çocuklar için sosyalleşebileceği bir ortam oluşur.
Izmir civarinda cok etkinlik yaptim ve cok etkinliklere katildim. Bu tarz bir baslik acarak amaciniza ulasmaniz zor. Bunun yerine genel kamplara gidip tanistiginiz ve anlastiginiz bir iki aile kimselere pek duyurmadan beraberce etkinlikler yapmayi deneyebilirsiniz. Amaciniz ailelerle kamp yapmaksa boylesi daha uygun olur kanaatindeyim. Benimki sadece bir fikir alisverisi tercih sizin ama bu basliktan bir gezi veya kamp zor cikar. Bilginize...
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba, ben İzmir kamp ve karavan derneği yönetim kurulu üyesiyim. Biz düzenli olarak etkinlikler yapmaktayız. Ailecek katılabileceğiniz uygun ortamlarda kamp yapıyoruz. Katılımcılar genelde karavanlı ama aramıza çadırlarıyla katılanlar da oluyor. Bu hafta sonu Foça Sazlıca kampta etkinliğimiz olacak, katılmak isterseniz bana özel mesaj olarak telefon numaranızı yazın. Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız
Merhaba, ben İzmir kamp ve karavan derneği yönetim kurulu üyesiyim. Biz düzenli olarak etkinlikler yapmaktayız. Ailecek katılabileceğiniz uygun ortamlarda kamp yapıyoruz. Katılımcılar genelde karavanlı ama aramıza çadırlarıyla katılanlar da oluyor. Bu hafta sonu Foça Sazlıca kampta etkinliğimiz olacak, katılmak isterseniz bana özel mesaj olarak telefon numaranızı yazın. Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız