Ynt: İzmit - Yuvacık ; İnönü Yaylasında Kamp (01 - 02 Ağustos 2009)
Murat bey sizin dediğiniz bilgileri ben özelimden veririm diye düşünmüştüm ama buradan bilgilendirmek galiba en doğrusu.
Buluşma noktası İzmit Real otoparkı saat 15:30 da araç hareket edicektir. Araç olarak minibüs kiralandı ve bizi inönü yaylasına bırakacak ertesi gün saat 17:00 almaya gelecektir. Neşe arkadaşımız kendi aracıyla gelicektir her türlü durum düşünülerek bir aracın yanımızda sürekli olmasında fayda var.
Ücretlendirme olarak sadece minibüs parası katılım oranına göre paylaştırılacaktır ( yaklaşık 15-20 tl ) bunun dışında herhangi bir ücret alınmayacaktır.
Herkez kendi yanında kamp malzemesi ( çadır, uyku tulumu, battaniye, mat, yedek elbise, fener, çakı vs.) bulunduracaktır. Yemek konusunda ortak birşeylerde yapılabilir ama isteyen olursa kendiside getirilebilir sonuçta ateş yakılacak. Su ve tuvalet ihtiyacı yaylada mevcut bir düzen var sorun oluşturmamaktadır.Geceleri yayla soğuk olacaktır havaya aldanmayın yayla gerçekten soğuk oluyo yanınıza polar tarzı giyecekler alınız.
Tabii olarak bizimde uyulmasını istediğimiz bazı kurallarımız olacak : Alkol kesinle olmayacaktır ( geçmiş kamplardan tecrübe edinerek

) Gruptan ayrı hareket edilmeycektir ve kamp alanı bilgi verilmeden terk edilmeyecektir. Ateşle çadırlara yaklaşılmayacaktır. Gece yürüyüşüde yapacağımız için herkezde fener olması zorunludur.
Müzik ve eğlence dolu bir gece olacaktır katılmanızı gönülden bekliyorum.