İzmit - Yuvacık ; İnönü Yaylasında Kamp (01 - 02 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ZÜLÜ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,372
Z

ZÜLÜ

Ziyaretçi
Merhabalar biz doğacı dostlarımızla beraber 1-2 ağustosta İzmit Yuvacıktaki İnönü yaylasında Kamp yapıcaz Katılmak isteyen arkadaşlar olursa seviniriz. İsteyen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler. Faaliyetlerimizin olduğu www.adoge.azbuz.com sitesinden bakıp bizi tanıyabilirler. ( Slym_kara@hotmail.com)Katılamyı düşünen arkadaşlar olursa mail yoluyla ulaşabilirsiniz. Hepinizie iyi günler..

Etiketler
Ynt: İzmit - Yuvacık ; İnönü Yaylasında Kamp (01 - 02 Ağustos 2009)

Etkinlikler sayfasına açılsaydı çok daha iyi olurdu ve ayrıca etkinliğin detayları konusunda da bilgilendirme mesajı yazmanız lazım.

- Buluşma noktaları ve saati.
- Getirilmesi gereken malzemeler
- Ulaşım şekli ve ücretlendirme vb.

Başlığı düzenlemekle yetindim şimdilik.

Murat bey sizin dediğiniz bilgileri ben özelimden veririm diye düşünmüştüm ama buradan bilgilendirmek galiba en doğrusu.

Buluşma noktası İzmit Real otoparkı saat 15:30 da araç hareket edicektir. Araç olarak minibüs kiralandı ve bizi inönü yaylasına bırakacak ertesi gün saat 17:00 almaya gelecektir. Neşe arkadaşımız kendi aracıyla gelicektir her türlü durum düşünülerek bir aracın yanımızda sürekli olmasında fayda var.

Ücretlendirme olarak sadece minibüs parası katılım oranına göre paylaştırılacaktır ( yaklaşık 15-20 tl ) bunun dışında herhangi bir ücret alınmayacaktır.

Herkez kendi yanında kamp malzemesi ( çadır, uyku tulumu, battaniye, mat, yedek elbise, fener, çakı vs.) bulunduracaktır. Yemek konusunda ortak birşeylerde yapılabilir ama isteyen olursa kendiside getirilebilir sonuçta ateş yakılacak. Su ve tuvalet ihtiyacı yaylada mevcut bir düzen var sorun oluşturmamaktadır.Geceleri yayla soğuk olacaktır havaya aldanmayın yayla gerçekten soğuk oluyo yanınıza polar tarzı giyecekler alınız.

Tabii olarak bizimde uyulmasını istediğimiz bazı kurallarımız olacak : Alkol kesinle olmayacaktır ( geçmiş kamplardan tecrübe edinerek :smiley: ) Gruptan ayrı hareket edilmeycektir ve kamp alanı bilgi verilmeden terk edilmeyecektir. Ateşle çadırlara yaklaşılmayacaktır. Gece yürüyüşüde yapacağımız için herkezde fener olması zorunludur.

Müzik ve eğlence dolu bir gece olacaktır katılmanızı gönülden bekliyorum.

Katılmak isteyen arkadaşlar için slym_kara@hotmail.com mail adresimden veya 0543 583 34 72 telefonumdan bana ulaşabilirler. Süleyman KARA

Süleyman Bey ben bu geziye istanbuldan katılacam bu benim ilk deneyimim olacak açıkçası şimdiden çok heyecanlıyım daha önce yapmış olduğunuz doğa yürüyüşlerini sitenizden inceledim hakikatten çok neşeli ve güzel görüntüler tabiatla iç içe her şeyden uzak, keyifli bir ortam ve muhabbet olacağını düşünüyorum. Hanidir de böyle bir aktivite istiyordum denk geldi. Şimdiden herkese iyi eğlenceler diliyorum 1 AĞUSTOSTA İn önü yaylasında buluşmak üzere…

Şimdiden İyi eğlenceler diliyorum.

Etkinlik fotoğraflarınızı forumumuzda da paylaşmanız dileğimle.

Teşeşkür ederiz Murat bey sizleride aramızda görmek isteri aslında.

inönü yaylasında son zamanlarda pek huzur kalmadı umarım sessiz bir gece geçirmişsinizdir. yakınlarında daha güzel sessiz yaylalar var tavsiye ederim ama açıkca söyleyim oraları pek deşifre etmekte istmiyorum insansız sessiz kalmalı bazı yerler....

Evet haklısısnız geçen seneki kampta huzursuz olmuştuk biraz o güne özel sandık onu meğerse hep öyleymiş sabaha kadar atış talimi yapıldı hatda uyuyan bir bayan arkadaşın kabus çığlığıyla uyandık.Ne diyelim artık insanımız işte. Bizde aynı sizin gibi sakin olan yerleri tercih edicez artık biraz ders almış olduk ama güzel geçti kampımız çok eğlendik gece yürüyüşüde yaptık. Bize sakin olan yerler konusunda bilgi verirseniz sevinir tabi merak etmeyin deşifre etmezsiniz yoksa biz arayıp bulucaz orayaı bizi zahmetden kurtarın..

çok uzun zamandan beri bu bölgelerde kamp yapıyorum. kalabalık grup kampları pek tercihim değildir.çokluk zorluk felsefesini feyz edinmiş insanım.bölgemizde çok güzel kamp alanları var. ama bir o kadada doğa sever maganda var gerçekten bu adamlar bir değişik doğaya çıkmadan rahat demez ama silahları, sonuna kadar açtıkları müziksizde yapamazlar. birde inönü artık pazar günleri çok piknikci ağırlıyor daha bakir yerlere gitmk lazım ve artık bu işler ticarete döküldü. geçnlerde yuvacık barajı etrafındaki parkurların birinde çöp dağı gördüm yarı yakılmış bunu yapanlara sıfat bulamadım.MAGANDALAR YETERİ KADAR YORUYORDU BİRDE TABİYAT AŞKINA PARA KARIŞTI İYCE BOZULDU. söylmeye dilim varmıyor ama artan otel fiyatlarından sonra fuuş sektörüde dağlara kaydı iğreniyor insan insanlığından.
Bizlerde nasıl davranacağımızı şaşırdık 4 yaşındaki oğlumla kamp yapmaya gidip, çöpdağının ortalığa yayadığı kokunun açıklamasını yapamamak kadar ağır birşey yokmuş. o yüzden(sizi tenzih ederim) insansız yerler kalsın diyorum. kampınızın iyi geçmesine çok memnun oldum bir dahaki sefere beraber olmak dileğiyle

İşin ticari boyutu çıkarcılar için en güzel faaliyet alanı işte yatırım doğanın kendisinde bedavaya güzellik çöp atmakta sıkıntı yok haklısınız bencede bakirliği bozmanın anlamı yok kimin için? Çok iyi anlıyorum sizi 1 saat kadar bizden öncekilerin pisliğini toplamaya uğraştık. Ramazandan sonra bir kamp daha yapmayı düşünüyoruz umarım sizde bize katılırısnız ve sizin tavsiye ediceğiniz bir yerde sessiz ve huzurlu bir kamp olur umarım. teşekkür ediyorum..

Bunlarda kamp resimleri..

DSC00162.jpg

DSCF0149.jpg

DSCF0238.jpg

DSCF0246.jpg

SH100959.jpg

devamı..

SH101065.jpg

SH101066.jpg

çok güzel resimler tam gitar/ saz yokmuydu diyecektimki son karede yakaladım gitarı :smiley: Paylaşım için tşk.

evetya çok güzel geçti kampımız müzik, vampir oyunu , gırgır şamata derken bitirdik kampı..

öneri::: bence bu tarz etkinliklerde ilkel metotlarla ateş yakmak, su bulma, yön bulma, su damıtma, hangi otlarla el sterilizazyonu, hangi otlar kanamayı durdurur, osmanlı pusulası gibi hayatı idame tekniklerinide denerseniz çok keyifli ve çok faydalı verimli olabilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR