Jeep'den Landrover'a mı Yoksa Landrover'dan Jeep'e mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan duman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 267
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,443
Ynt: Jeep'den Landrover'a mı Yoksa Landrover'dan Jeep'e mi?

Bakınız; Kara Ambar Kamyoncular Dernegi ;D

Etiketler

;D ;D ;D Napalım herkesin bir takıntısı vardır.

Grand Gherokee Wk monoblok şasesinde bir önceki modele göre %60 daha fazla çelik kullanılarak güçlendirilmiştir.
Burulma direnci çok yüksektir. Aynı şekilde kupadanda burulma sesi gelmemektedir. Yeni tekneloji buralarda napıcaksınız

CJ7 min şasesini çıplak görmek benimde hoşuna gidiyor. Hatta şase ile kupa arasına kafamı sokup etrafı incelemek

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D Napalım herkesin bir takıntısı vardır.

Ha ha ileride burulma kırılma sağa sola kayma olmaması için sağlam bir şase lazım....

O rampayı Mustafadan önce fbhasan cj ile temizlemişti..Atlamayalım.. ..Hollandadan selamlar

Transporter' Alıntı:
O rampayı Mustafadan önce fbhasan cj ile temizlemişti..Atlamayalım.. ..Hollandadan selamlar

Hatirladigim kadari ile sen Hollanda`da oturuyordun. Gecen hafta Almanya`da Kaiserslautern bölgesindeyfdim. Burada Amerikan üssü oldugu icin cok fazla Amerikan arac ve parca satan yerler vardi. Ama maalesef hemen hemen hepsi kapanmis. Acik olan tek kücük dükkan sahibi ile konustuk. Zaten oda Hoallanda`liymis. Sebeb olarak Almanya`da Offroad araclarina karsi alinan cok ciddi kanunlar. Mesela MTR lastik satislari yasaklanmis. Askeri Hummerlar 4 parcaya kesilerek (kesin kural) hurdayi boylamis. Fakat Hollanda bu konuda daha rahat davraniyor ve Jeep piyasasi cok genis. Biraz bilgi versene oralarla ilgili.

ergun abi üzüldüm bak şimdi sen şnorkel alıcaktın kendine olmadımı oradan?

Ergun agabey ben İzmitte oturuyorumda,yazları Bodrumda çalışıyorum..Kışı boşa geçirmiyim diye tırcılık yapıyım dedim. Hem gezmem gelmişti. ;D.İngilterede boşalttım.Hollandadan geri yükledim şu andada Viyana yakınlarındayım..Macaristana geçmem lazım zira yılbaşı programı Romanyada.

Vaaaayyyy...!!!! TIR`da bilgisayar ha....! ;D ;D ;D

Burak beni reklam etmiş anlaşılan. Hadi beni etsinde, Jeep'e ayıp oluyor Ben iyi araba kullanamıyorsam veya öne kilit takmamışsam bunda Jeep'in ne günahı var. Bu arada tabiki Burak'ın videonun sonunda geçtiği yer aynı spot değil. Akıl var mantık var, göz var nizam var

Dağlar Landın yollar jeepin

Aynı yer olmadığı ortada zaten, sen 35 lastiklerle nerdeyse tamponu oturtmuşun... 110'nun farlarına denk gelmesi lazım

Yer Aynı yer lütfen çarpıtmayalım, ayrıca defenderinde önünde kilit yok , bu videoların daha kötüleride var bu en masumu , bozulmayasınız diye bukadarını koymuştum,, Orkun senin CJ tamponu oturtur bunun arabanı yüksekliğiyle alakası yok kısa şasi sanılanın aksine çoğu zaman dezavantajlıdır.

[attachment=1]
Selamlar

Yerin ayni yer oldugunu gordum ben de. Jeep denemesi sirasinda kurek ile alinan yer LR gecerken de goruluyor sanirim...

abi koyduğun resim karın açısıyla alakalı gibi geldi bana... hem 110 la XJ'nin boy farkı ne olaki ama ciddi yüksekli var kı var... Cem'in 6inch'den yüksek 35 lastik var...

Yaklaşma açısının bozulduğunu ve azaldığını görmüyormusun?