BolbuzJack
Zirve
Ynt: Jeep'den Landrover'a mı Yoksa Landrover'dan Jeep'e mi?
Bakınız; Kara Ambar Kamyoncular Dernegi ;D
Bakınız; Kara Ambar Kamyoncular Dernegi ;D
discovery-V8' Alıntı:;D ;D ;D Napalım herkesin bir takıntısı vardır.
dronder' Alıntı:siyah xj yani mustafa rampayı çıkarken bende ordaydımve o rampayı daha önce denemeye bile cesaret edemediler. ve defender sahibi birden abi defender buradan çıkamaz hatta cherokee de çıkamaz diye iddia etti. rampada çok çamur vardı. mustafa rampanın birirnci bölümünün ortasında durup tekrar kalktı ve gazlayarak çıktı. inanın rampa tertemiz oldu. 5-10 cm çamurun altında zemin sertti. mustafa da o 5-10 cm temizledikten sonra rampa zaten özelliğini kaybetti. fakat zemin suya doymuş olsa ve dibi sert olmasa dediklerinizde hakılısınz...
Transporter' Alıntı:O rampayı Mustafadan önce fbhasan cj ile temizlemişti..Atlamayalım....Hollandadan selamlar
Transporter' Alıntı:Ergun agabey ben İzmitte oturuyorumda,yazları Bodrumda çalışıyorum..Kışı boşa geçirmiyim diye tırcılık yapıyım dedim.Hem gezmem gelmişti. ;D.İngilterede boşalttım.Hollandadan geri yükledim şu andada Viyana yakınlarındayım..Macaristana geçmem lazım zira yılbaşı programı Romanyada.
![]()
discovery-V8' Alıntı:1.5 tonluk 4000 cc benzinli ile 2 küsür tonluk 2.5 litre turbosuz dizel motorları karşılaştırıyorsunuz. elma ile armut. ;D
Benim aklıma LR deyince bunlarda gelmiyor, 97 RR dediğiniz P38 modeli, LR deyince benim kastettiğim Defender 1985-2009 arası, Disco I 1994-1998 arası, RRClassic 1994-1996 arası (bu yıllarda p38 de var o değil classic olan).
LR in tek kronik sorunu yürüyen aksamdaki yağ sızıntılarıdır başka kronik sorunu yoktur. LR dediğimde kastettiğim yukarıda bahsettiğim modeller. Yağ akmaz terler ve bazen sızar, toplamda sürekli kullanılan bir araç 6 ayda en fazla yarım litre yağ kaybeder. (Benim aracımda bu miktar yılda bir fincandan daha az.) LR kullananlar şu deyimi gayet iyi bilirler "if its leaking its not empty". ;D
Bu sızıntının ana sebebi arazi ve şanzıman arasında kullanılan yağ farklılığı , ayrıca şafttan el frenli olması, metallerin kasılması, uzaması, ısınıp soğuması birbirinden farklı olduğundan bu sorun giderilemiyor, ama bence sorun değil karakteri bu, şikayetçi değilim. 2007 defender de ford bu sorunu çözmüş diyorlar ben görmedim.
Selamlar
Daha önce koymuştuk ama yeri gelmişken iyi gider ;D
>> Video Gereksiz yere rekabet yarattığından kaldırılmıştır.<<
iksje' Alıntı:Burak beni reklam etmiş anlaşılan. Hadi beni etsinde, Jeep'e ayıp oluyorBen iyi araba kullanamıyorsam veya öne kilit takmamışsam bunda Jeep'in ne günahı var. Bu arada tabiki Burak'ın videonun sonunda geçtiği yer aynı spot değil. Akıl var mantık var, göz var nizam var
![]()