Karboğazı Gezisine Gelirim Diyenler (30 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kemalhanoray Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 133
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,902

kemalhanoray

Kamp II
Yer
Adana
Veee Yine Bir Etkinlik Yine Gezenbilir Çukurova Off-Road Grubu..Aslında "Bu Hafta Ve Önümüzdeki Hafta İçin Gezi Yapmayalım" Fikrini Çok Benimsemiştik Ama Ben Anne Ve Babamın " Artık Bizide Götür ! " Baskılarına Dayanamayıp Onlarla Bir Geziye Çıkmaya Karar Verdim.Bu hafta Karboğazı Ve Çevresine Ufak Çaplı Bir Gezi Düzenlemek İstedim..Aslında Bunu Tek Araç Olarakta Yapabilirdik Ama " GEZENBİLİR Ailesi " Herşeyi Daha da Güzel Hale Getiriyor..Biliyorum Belki Geçtiğimiz Haftalar Kadar Kalabalık Olmayacak Ama Yine Biz Bize Olacağız Ve Benim Ailemle Katılacağım İlk Gezi Olacak...Eğer Katılım Olursa Katılımcı Arkadaşların Fikirlerine Göre Rota Değişebilir Sonuçta Biz Bir Aileyiz Ve Ortak Bir Karar Sonucu Yola Çıkarız Her Zaman...Muhtemelen ya Tekrardan Baştepe & Gözetleme Kulesine Gideriz Yada Karboğazı Taraflarına.Eeeee..GEZENBİLİR AİLESİ ; nerdesiniz ? :smiley:

Not: Katılımcı Arkadaşllar Telefon Numaralarınıda Yazarlarsa Bizim İçin Herşey Daha Güzel Olur.

Etiketler
Ynt: Karboğazı Gezisine Gelirim Diyenler (30 Ocak 2011)

kemal cumartesi günü duruma göre katılıp katılmıcagımın bilgisini veririm.. baştepe süper olur aslında daha önceki geziye katılamayan arkdaslar için de düşünülüyordu böyle bi gezi..tekrar gitmeye değecek kadar güzel güzel bi yer. hayırlısı diyelim simdiden:smiley:

Abi Yanlız Bir Rehber Lazım Bize :smiley: Yolu Bilen Bir Lider :smiley: Örneğin Mahmut Usta - Atilla Abi :smiley: Baya Kar Yağmış Duyduğuma Göre Gözetleme Kulesine Çıkışımız O Kadar Kolay Olmayabilir Bu Sefer :smiley: Hııı Unutmadan Öznür Ablayıda Getir Gelirken :smiley:

Konuyu etkinlikler başlığına taşımam gerekiyor arkadaşlar.

Bu sayfalar yapılan etkinliklerin yayınlandığı bölüm olduğu için.

kemalhanoray' Alıntı:
Abi Yanlız Bir Rehber Lazım Bize :smiley: Yolu Bilen Bir Lider :smiley: Örneğin Mahmut Usta - Atilla Abi :smiley: Baya Kar Yağmış Duyduğuma Göre Gözetleme Kulesine Çıkışımız O Kadar Kolay Olmayabilir Bu Sefer :smiley: Hııı Unutmadan Öznür Ablayıda Getir Gelirken :smiley:

tamam kemal duruma göre haberlesiriz zaten mahmut usta olmadan ben gelmem. yada izin almadan mahmut ustadan:smiley: öznur ablamıda alırım. kemal öznur abla ve musatafa olmadan tadı çıkmaz gezinin:smiley:

ZEUSSSS' Alıntı:
tamam kemal duruma göre haberlesiriz zaten mahmut usta olmadan ben gelmem. yada izin almadan mahmut ustadan:smiley: öznur ablamıda alırım. kemal öznur abla ve musatafa olmadan tadı çıkmaz gezinin:smiley:

Kesinlikle Öyle :smiley: Mahmut Usta Gelirse O Nereye Derse Oraya Yoksa Karboğazına Gideriz Sanırım..Gözetleme Kulesine Mahmut Usta Olmadan Çıkılmaz Çünkü :smiley:

kemalhanoray' Alıntı:
Kesinlikle Öyle :smiley: Mahmut Usta Gelirse O Nereye Derse Oraya Yoksa Karboğazına Gideriz Sanırım..Gözetleme Kulesine Mahmut Usta Olmadan Çıkılmaz Çünkü :smiley:

hayırlısı kemalcim haberlesiriz duruma göre.. seninde dediğin gibi mahmut usta ne derse o. ama benim görüşümde atilla abilerin dediği gibi bir hafta ara vermek daha mantıklı olcak sizinkiler beklemezlermi bu hafta bu hfta sen gidersen diğer haftaki geziye katılabailecekmisin?

Bakalım Abi Ya Katılım Olmazsa Haftaya Yaparız :smiley: Yeni Arkadaşlar Biraz Hevesli Olabilir :smiley:

TezzMertek' Alıntı:
Konuyu etkinlikler başlığına taşımam gerekiyor arkadaşlar.

Bu sayfalar yapılan etkinliklerin yayınlandığı bölüm olduğu için.

Murat Abim Tabii Olur..Özür Dileriz Kirlilik İçin ::smiley:

kemalhanoray' Alıntı:
Bakalım Abi Ya Katılım Olmazsa Haftaya Yaparız :smiley: Yeni Arkadaşlar Biraz Hevesli Olabilir :smiley:

giderseniz yol konusun da tecrübeli arkdaşlarla gidin tek araç pek mantıklı gelmiyor kemal sonuçta dag başı dikkatli olun maceraya gerek yok + aileni de alıyosun yanına aman dikkat kardeşim ..

ZEUSSSS' Alıntı:
giderseniz yol konusun da tecrübeli arkdaşlarla gidin tek araç pek mantıklı gelmiyor kemal sonuçta dag başı dikkatli olun maceraya gerek yok + aileni de alıyosun yanına aman dikkat kardeşim ..

Eyvallah abi sağol :smiley: Önce Güvenlik Sonra Macera Tabikide :smiley:

Arkadaslar bu gezilerimizin olmassa olmazlarından biride aksiyon ,aksiyon olması için, kar olan yerde mutlaka vinç gerekecek oda bende yok .vinc olaması katılım sayısını yukseltecektir.. kemalhan aradıgın ben degilim:smiley:))abi ne yapalım mekan soyletiyor:smiley:)

Abi Kısmet Ya :smiley: Cumartesi Belli Olacak İşte Mersinden Bora Abi Ve Cem Abi Gelmeyi Düşünüyorlar Zj ile Land'ın Vinci takarız belki demiştide bilmiyorum taktılarmı :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR