kemalhanoray
Kamp II
Veee Yine Bir Etkinlik Yine Gezenbilir Çukurova Off-Road Grubu..Aslında "Bu Hafta Ve Önümüzdeki Hafta İçin Gezi Yapmayalım" Fikrini Çok Benimsemiştik Ama Ben Anne Ve Babamın " Artık Bizide Götür ! " Baskılarına Dayanamayıp Onlarla Bir Geziye Çıkmaya Karar Verdim.Bu hafta Karboğazı Ve Çevresine Ufak Çaplı Bir Gezi Düzenlemek İstedim..Aslında Bunu Tek Araç Olarakta Yapabilirdik Ama " GEZENBİLİR Ailesi " Herşeyi Daha da Güzel Hale Getiriyor..Biliyorum Belki Geçtiğimiz Haftalar Kadar Kalabalık Olmayacak Ama Yine Biz Bize Olacağız Ve Benim Ailemle Katılacağım İlk Gezi Olacak...Eğer Katılım Olursa Katılımcı Arkadaşların Fikirlerine Göre Rota Değişebilir Sonuçta Biz Bir Aileyiz Ve Ortak Bir Karar Sonucu Yola Çıkarız Her Zaman...Muhtemelen ya Tekrardan Baştepe & Gözetleme Kulesine Gideriz Yada Karboğazı Taraflarına.Eeeee..GEZENBİLİR AİLESİ ; nerdesiniz ? 
Not: Katılımcı Arkadaşllar Telefon Numaralarınıda Yazarlarsa Bizim İçin Herşey Daha Güzel Olur.
Not: Katılımcı Arkadaşllar Telefon Numaralarınıda Yazarlarsa Bizim İçin Herşey Daha Güzel Olur.