Kesin Karar Verilmiştir: 1996 ZJ 5.2 V8 Şimdi Sıra Detaylarda

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alsedo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,561
Ynt: Kesin Karar Verilmiştir: 1996 ZJ 5.2 V8 Şimdi Sıra Detaylarda

mısırda zj mi üretmişler? liberty üretilmişti onu hatırlıyorum.

Etiketler

KLL' Alıntı:
güle güle kullanın. güzelmiş. turuncu sinyallere bayıldım.

Teşekkür ederim.Bende sevdim sinyallerini :D

ozanyur' Alıntı:
hayırlı olsun çok güzel görünüyor

Teşekkür ederim.

darkcity2000' Alıntı:
Mutlu son, hayırlı olsun, ne kadara aldınız ? Araç çok güzel maaşallah..

Evet mutlu son ;) Aracı ocak bandrolü araç sahibine ait olmak üzere 22.500 Tl'ye aldım.4 lastik sıfır sayılır.Lassa Competus..Malum bütçemin üstüne çıktığımdan biraz para biriktirene kadar fazla bir harcama yapamayacağım.Lastiklerin yeni olmasıda avantaj gibi gözüktü pazarlık esnasında..

ilkerklc' Alıntı:
hayırlı olsun,iyi günlerde kullanın,mevcut satış ilanları arasında ilklere girenlerden biriydi..............

Teşekkür ederim.

997799' Alıntı:
Altan bey lacivert 5,2 almadınız umarım en tutulmayan afrika versiyonudur o model...

Levent bey aldım artık.Benim kanım çok ısındı araca.Ama keşke bu tip detayları daha önceden verebilseydiniz.Mutlaka araçlara bakarken bu noktayıda değerlendirirdim.Ama olsun benim aracımda çok güzel..Afrikalı ama yakışıklı ;D

moab' Alıntı:
Altan bey güzel haberlere sevindik, merak etmeye başlamıştık. ;D

Şanslısınınız bayaa destek almışsınız :smiley: ben Zj mi alırken kimseyi tanımıyordum.

Teşekkürler..Evet biraz geciktik ama içimize sinen ve ustalardan tam not alan aracı bulmak biraz zaman alıyor maalesef..Evet aldığım desteklerin bedeli ödenemez.Herkese çok teşekkürler..

mertbirincioglu' Alıntı:
altan bey hayırlı uğurlu olsun...sizin ergun abiyle telefon trafiğinizde bende araya dahil oldum meğer sizmişsiniz...bursadaki zjci lerin gittiği servisin telefonun istemişti benden... lpg yüzünden servise almadıklarını söylediğinde bayağı şaşırdım...
güle güle güzel günlerde kullanın...

Teşekkür ederim.Evet bendim ama Ergun abinin sizden destek aldığını bende bilmiyordum.Çok sevindim.Evet maalesef mengerlerde bir sıkıntı yaşadık fakat her işte bir hayır varmış.Sayelerinde Ali Osman usta gibi bir arkadaşla tanışmış olduk.

Tekrardan teşekkürler..

İnşallah bundan sonra yavaş yavaş sizlerle gezilere gelerek daha yakından tanışacağız.

Herkese iyi günler..

competus uzun ömürlü bir lastik. üzmez genel kullanımda.

997799' Alıntı:
Altan bey lacivert 5,2 almadınız umarım en tutulmayan afrika versiyonudur o model...

Levent bak valla seni bakanliga sikayet edicem. Sazan avlama mevsimi baslamadi daha ;D ;D ;D ;D ;D

Kacak av yapiyorsun :p

s40euro' Alıntı:
Levent bak valla seni bakanliga sikayet edicem. Sazan avlama mevsimi baslamadi daha ;D ;D ;D ;D ;D

Kacak av yapiyorsun :p

baba dur 2 dakka yaaaa....

hayırlı olsun AFRİKA versiyonunuz :smiley:
şaka bi yana en mantıklı işlerden biri yaptığınız, 14-15 e alacağınız bir araca 5-6 yı bırakın 10 lira da harcasanız hiç bir zaman temiz bir aracınız olmayacaktı...

şimdi hemen aracınızı alır almaz sahibi aksini iddia etsede

tüm sıvılarını değiştirin... birazdan yazarım bununla ilgili tam detayları da...

997799' Alıntı:
baba dur 2 dakka yaaaa....

hayırlı olsun AFRİKA versiyonunuz :smiley:
şaka bi yana en mantıklı işlerden biri yaptığınız, 14-15 e alacağınız bir araca 5-6 yı bırakın 10 lira da harcasanız hiç bir zaman temiz bir aracınız olmayacaktı...

şimdi hemen aracınızı alır almaz sahibi aksini iddia etsede

tüm sıvılarını değiştirin... birazdan yazarım bununla ilgili tam detayları da...

Çok memnun olurum.Teşekkürler.

8 lt otomatik sanzuman yağı (dextron 4) 7,5 litre alır...vites N konumunda seviye kontrolu yapılır... 50 binde 1 deiğişir...
3 lt arazi şanzuman yağı............50 binde 1
6 litre motor yağı .............10 binde 1
ön defran siyel yağı..........50 binde 1
arka defransiyel yağı...........50 binde 1
arka defransiyel katkısı........50 binde 1
8 tane buji........30 binde 1
hava filtresi........20 binde 1 ama araziye dalacaksan bagajda yedeği olsun...
yağ filtresi.......10 binde 1
otomatik şanzuman filtresi......50 binde 1
lpg filtresi.......30-40 bin
benzin filtresi....amaaaan bi kez değiştir yeter...

bunları normal bi tamirciden değiştirebilirsin...herhangi bir amerikan parçacısından yada servisten alırsın bildiğin tanıdığın tamircin varsa orda değişimi yaparsın ucuza gelir...yukardakilerin hepsi işçilik dahil 700 civarına mal olur... ama gözün arkada kalmaz...

bunlar yapılırken 2'' getleri de koydur, 4 tane de iddialı mt lastiğini al,,,araziye dal

Levent bey ben motor yağını değiştirttim filtre dahil 4,5 litre koydular. sonra kac kerede kontrol ettim seviye tam. Anlamadım?

moab' Alıntı:
Levent bey ben motor yağını değiştirttim filtre dahil 4,5 litre koydular. sonra kac kerede kontrol ettim seviye tam. Anlamadım?

yarımşar litre artıyor ama litrelik satılığı için öyle yazdım...

997799' Alıntı:
yarımşar litre artıyor ama litrelik satılığı için öyle yazdım...

Ama zaten 4 litrelik kutulardada satılıyor, ayrica 1 litrelik kutu daha aldım( filtreyi değistirmedim)

moab' Alıntı:
Ama zaten 4 litrelik kutulardada satılıyor, ayrica 1 litrelik kutu daha aldım( filtreyi değistirmedim)

motor yağı- filtreyle beraber 5,5 litre alır...gerisini bilmem...

hayırlı olsun .allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

yanlız fotoğraflarda bi nokta dikkatimi çekti sol lastik yamuk jant eğri bence düzeltmek lazım. ;D sanırım arkadaşların dikkatinden kaçmış ama bana hak vereceklerdir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR