Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
teknik açıdan bir sorun yok..yalnızca kadrajda şöyle olsaydı...bakan ön planda tercüme eden biraz gerisinde olsaydı diyorum..tabii bu o ortamın şartları nedir bilmem...bu haliyle tercüman sanki bir işaret yapıyor ama ....hizaya geçin lan der gibi...mesela dillsiz alfabesinin daha belirgin olduğu bir işaret enstantanesi olabilirdi..bakan kadrajın nerdeyse dışında...bu da sizin pozisyonunuzun pek de iyi olmadığını gösteriyor..biraz acımasız oldu galiba ama yorumum bu...ama genede güzel...))
Evet aslında bakanın ön planda olduğu bir fotoğraf daha iyi olurmuş. Şartlar demişsiniz ya platformun üstüne çıkmak gerekiyordu bu durumda. Çıksamıydım, keşke ğreniyorum öğreniyorum. Bu arada fotoğrafı aşağıdan çektiğim için 'sert' çıkmış tercüman. Belirgin bir işaretleri var elbet ama sanırım bir iki karede bana 'karate' hareketleri denk geldi. Buna da dikkat etmemiştim. Ve evet bir şey daha öğrendim Teşekkürler yapıcı eleştiriniz için...