Küre Dağları Kurban Bayramı Organizasyonu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ekremb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,028

Ekremb

Ana Kamp
Mesajlar
67
Tepkime Puanı
0
Yer
şişli-İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

Kurban Bayramında Küre Dağları Milli Parkı içerisinde gerçekleştireceğimiz Kamp,Kanyoning,Kaya ip inişi,Slackline,Trekking ve çevredeki Valla Kanyonu,Horma Kanyonu,Ilıca Şelalesi,Devrekani Çayı,Ilgarini Mağarası,Mantar Nağarası,Ejder Çukuru ve daha bir çok yayla ve köyü görecegimiz bir organizasyon yapmaktayız.
İlgilenen arkadaşlar facebook üzerinden;
http://www.facebook.com/groups/n.ktadogasporlari/ grubuna katılarak aktiviteden yararlanabilir.

Saygı ve dostlukla,
 

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Mesajlar
1,532,416
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst