hsbasar' Alıntı:Canavar, canavar valla, iyi günlerde kullanın.
hsbasar' Alıntı:Canavar, canavar valla, iyi günlerde kullanın.
altug onaran' Alıntı:sedat abi sende de aynı yaylar var onlarla hangi lastiği kullandığını nasıl bir uygulama yapıldığını paylaşır mısınsenin canavarında fotolarını görelim
![]()
cihanülker' Alıntı:inanamadım valla discolara 33 sığmıyormu işlem yapmadan ben 35 leri taktım hala küçük duruyor benim arabada , caster düzeltme filanda lazım değil ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D, çamurlukta tıraşlamaya gerek yok ,halada 3-4 cm kaldırma payım var ,onuda 38 lere saklıyorum ;D ;D, hemen kaçayım buradan LR ciler beni ayıklamadan ;D ;D
hsbasar' Alıntı:;D ;D ;D Abi toyota alırken bütün bunların parasını baştan veriyorsunda ondan ;D
Bende amma çift taraflı oynuyorum ;D
CDM-SUBARU' Alıntı:Hobaaaa ;D
nooluyo burda yaw,yükseltmeler, 38"-42"-44" ler havada uçuşuyo ;D
altug onaran' Alıntı:arkadaşlar sahip olduğumuz 1990 model Discovery I 3.5 V8 EFI araç için :
Bearmach BA2254 (ön), BA255 (arka) helezonları ( +2")
DeCarbon BA2249 (ön), BA2250 (arka) amortisör (+2")
kullanarak
BFG AT 275/70/16 lastik kullandık
Araç montaj sonrasında 10cm yükseldi.
Yükseltme uygulamadan önceki hali. Üzerindeki lastik ebadı 215/70/16
[attachment=1]
Yükseltme uygulandıktan sonraki hali. Çamurluk traşlamamış.Üzerindeki lastik 275/70/16
[attachment=2]
Yükseltme ve lastik değişiminden sonra araç artikülasyona girdiğinde çamurluğa nasıl sürttüğünü görmek istemiştik.
[attachment=3]
Arka çamurluktaki sürtmeyi engellemek için çamurluğun arka kısmı 3 cm traşlandı. İşlem sonrası fotosunu henüz çekmediğim için resimleri çekince eklerim.
altug onaran' Alıntı:erkan abi havada değil ;D ;D uygulanmış örnekleri mevcut ;D ;D ;D ;D ;
CDM-SUBARU' Alıntı:Altuğ,son resme bakarak bu ebad biraz iddalı olmamışmı.
Bu arada yine son resme bakarak,bu aracın max artikülasyon'u bu olmamalı yanılmıyorsam.
Ve max artikülasyon tepkisinde biraz sıkıntı çıkacak diye düşünüyorum,haaa okadar zorlamam diyorsan başka tabiki ;D
altug onaran' Alıntı:abi zaten lastik fazlasıyla genişdenemede tam artikülasyona girmeden değince çamurluğun şeklini bozmamak için zorlamadık ve hemen sonrasında traşlama işlemi yapıldı ve krikoyla da kaldırdık herhangi bir değme yapmadı ;D
CDM-SUBARU' Alıntı:Yani şunu merak ediyorum ben,max artikülasyon halimi bu![]()
CDM-SUBARU' Alıntı:Yani şunu merak ediyorum ben,max artikülasyon halimi bu![]()