Land Rovercılar ile Jeepciler Atışma Alanı (Er Meydanı)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alihay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,823
Ynt: Land Rovercılar ile Jeepciler Atışma Alanı (Er Meydanı)

alihay' Alıntı:
ayhan abi LR yi yererken sende pek jeep ten memnun değilsin itirafta etmişsin neyin mücadelesini veriyosun ;D
... gene kopya gene alıntı yaptınız ama yakalandınız gene ..... ;D. ..... jeep cherokee n mi var derdin var amannn ...... ama neden ilgiden ;D yoğun markajadan ;D gene sobelendinizzzz ;D ;D ;D

Etiketler

Ayhan bey iyi günler dilerim. Aramıza hoş geldiniz. Umarım kararsız kaldığınız konularda forumumuzda gerekli cevaplara ulaşabilirsiniz. Size tavsiyem forumu baştan aşağı okumanız. Kapasitenizi bilemediğim için ikinci tavsiyem tekrar baştan aşağı okumanız.

Naçizane benim önerime gelince. Ben JEEP almadan evvel arazi tutkumu ATV ile yaşıyordum. Ancak kendime ait ATV olmadığı için kiralıyordum. Kiraladığım kişiler doğal olarak kullanım şeklime müdahale ettiğinden belli bir süre sonra sıkılmaya başladım. En sonunda binek otomu sattım hem arazide hem asfaltta araç sorunum çözülmüş oldu. Madem ki sizde bir araç arıyorsunuz size önerim ATV!

Neden ATV?
Çünkü az yakar, az yer kaplar ve cabrio'dur... LPG'yide taktınmıydı oooo deymeyin keyfine. Aman sabahlar olmasın...
ayhanbursa' Alıntı:
alpaslan .............. bey bu arada sizi yakalamışken bir şey sormak istiyorum .... xj YOL ARAZİ ve ŞEHİR İÇİ KULLANDIĞIM ARACIMI ÇOK İSTEK ÜZERİNE satmayı düşünüyorum hemen akabinde tabi yeni araç almam lazım bir iki kişi LAND..... ..dedi nedersiniz bu arkadaşlarla olan ilişkimi kesip hiç yoktan iyidir deyip bir lpg li şahin alayımmı acele cevap lütfen ...RUMUZ şaşkın sizden başka bana kimse yardım edemez

Merhabalar,

Heyecanlı bir şekilde laptop'u açtım, bugün sizlerle yazıştıktan sonra gaza gelip bir araştırma içine girdim. Uzaktan akrabamızın Cherokee XJ Sport sahibi olduğunu öğrendim. Babamla konuşup telefonunu alıp kendisiyle konuştum. Benim resimdeki aracımı alıp üstüne 13bin Tl para istediğini söyledi. Maalesef benim araç para etmiyormuş :-\ Hayırlısı diyerek aracın fotolarını acilen atmasını rica ettim .Bakalım foto gelince düşüncem ne olacak? Mutlaka sizlerle paylaşmak istiyorum. Ulusotomotiv'in sahibi dostumuzun söylediği gibi zamanında akvaryum olarak kullanacağım bir araca para yatırmışım :-[ Neyse zararın neresinden dönersek kardır :D

Heyecanla bekliyorum, fotoyu sizlerle paylaşacağım ( umarım LAND ROVER'cılar tarafından madara edilmem )

HakanBastoncu' Alıntı:
Merhabalar,

Heyecanlı bir şekilde laptop'u açtım, bugün sizlerle yazıştıktan sonra gaza gelip bir araştırma içine girdim. Uzaktan akrabamızın Cherokee XJ Sport sahibi olduğunu öğrendim. Babamla konuşup telefonunu alıp kendisiyle konuştum. Benim resimdeki aracımı alıp üstüne 13bin Tl para istediğini söyledi. Maalesef benim araç para etmiyormuş :-\ Hayırlısı diyerek aracın fotolarını acilen atmasını rica ettim .Bakalım foto gelince düşüncem ne olacak? Mutlaka sizlerle paylaşmak istiyorum. Ulusotomotiv'in sahibi dostumuzun söylediği gibi zamanında akvaryum olarak kullanacağım bir araca para yatırmışım :-[ Neyse zararın neresinden dönersek kardır :D

Heyecanla bekliyorum, fotoyu sizlerle paylaşacağım ( umarım LAND ROVER'cılar tarafından madara edilmem )

Ayhan beyde XJ'sini satıyor ve anladım ki aynı korkuyla itiraf etmiyor oda land arıyor. Bir görüşün bence...
Bide şakası bir yana ne demek para etmiyormuş abi ya. Nedir ki senin aracın piyasası..
O kadar ucuzsa ben alayım gitmesin kıymet bilmeyecek adamlara....

Pardon :-[

Akvaryumun resmini koymayı unuttum ( heyecan yaptım :D )

Image(039).jpg

hakan arkadaşım en iyisi sen bi maslağa yanıma uğra canlı şahitleri ile konuş elimden geldiğince sana jeepler hakkında bilgi vereyim 1941 den 2000 senelerine kadar dükkanın önünde de birkaç tane jeep var bi kendin kullan gör yaşa hiiset bunlar içinde para falan istemez kendi aklınla fikrinle karar ver bizlerin seni etkilemesine izin verme ve gördüklerini kimseye söyleme :smiley:)))

HakanBastoncu' Alıntı:
Merhabalar,

................. bu aracı bende mrak ettim üste 13 bin ver ben aracımı sana vereyim madem bukadar xj istiyorsun ben de 3 tane var bu yüzden ... ben yapmuış olduğum teklifi geri alıyorum bukadar kötü olduğunu tahmin edemzdim artı LAND olduğunu anlayamadım baştan zaten bilsem böyle bir teklif ne yazar nede böyle bir sohbete girerdim.... ;D alp buarada verdin bir fiyat çok geç değil üstüne kalmadan vazgeçebilirsin sen kurtarıcı olmak zorunda değilsin ;D ;D ;D

tahminen 4 milyar civarında eder eğer alıcısı bulunursa :smiley:))))))))) 83 modelini 3 milyara vermişlerdi 89 modeli duruyo olması lazım çünki 5 milyara çok pahalı dediler alp dediğim yerde duruyo bu araçlardan :smiley:)

Valla ben bu işten bir şey anlamadım. Ben vakti zamanında 17000 lira nakit paramla gittim Atatürk sanayide AK oto var bizim gelinin amcasına ait. Dedim ki bana bu paraya temiz bir RRC bulun. Dediler o paraya olmaz o iş.. Şimdi sen diyorsun ki akvaryum! Nedir bu işin aslı bi de bana bea!

alp yüz yüze denk geldiğimzide ben sana işin gerceğini anlatırım sen hiç üzülme bunlar daha çok iyi günleri :smiley:)

Hakan gel bak ne diyeceğim. Bu işler uzar gider. Bir sürü talip çıkar ama yalandan... Al dediğinde kimsecikler olmaz ortada.. Malum akvaryum ;D
Ben sana 1500 lira nakit vereyim. İşim gereği showroom'umda sattığım ortopedik bel yastıkları var. Kampanyada 40 lira. Bir tane ondan vereyim malum RRC nin yıllardır oturmandan dolayı sende oluşturduğu bel ağrıları için iyi gelir. Birde gerçek akvaryum vereyim lepistesleriyle beraber. El sıkışalım.

Yok yav çok mu verdim ? Neyse çıktı ağzımdan bir kere. Al temiz kağıdını gel anlaşalım....

hem mazlumu sıkıştırıyorsun alp hayat vurmuş bide sen vur olmuyor olmuyorrr ;D ;D

yahu ver alp bişe olmaz fazla veripde üzüleçeksen balıkları ben alayım ama lüfer sazan gibi bişe alalımda ilerde ızgara yapıp yeriz :smiley:)

ayhanbursa' Alıntı:
hem mazlumu sıkıştırıyorsun alp hayat vurmuş bide sen vur olmuyor olmuyorrr ;D ;D

Valla abi ticaret başka bir şey. Menfaatlerimi düşünmek zorundayım. Hem dışardan mazlum sıkıştırıyor gibi gözükebilir. Ama aslında tam tersine ben iyilik yapıyorum Hakan'a. Zira başından öyle bir dert alıyorum ki farkında bile değil. Dua edecek bana dua...

alpaslanepli' Alıntı:
Hakan gel bak ne diyeceğim. Bu işler uzar gider. Bir sürü talip çıkar ama yalandan... Al dediğinde kimsecikler olmaz ortada.. Malum akvaryum ;D
Ben sana 1500 lira nakit vereyim. İşim gereği showroom'umda sattığım ortopedik bel yastıkları var. Kampanyada 40 lira. Bir tane ondan vereyim malum RRC nin yıllardır oturmandan dolayı sende oluşturduğu bel ağrıları için iyi gelir. Birde gerçek akvaryum vereyim lepistesleriyle beraber. El sıkışalım.

Yok yav çok mu verdim ? Neyse çıktı ağzımdan bir kere. Al temiz kağıdını gel anlaşalım....

Kardeş Dedik,

Vurdun, öldürdün be Alpçim ;D Önünde Warn Winch var 4 tane A/T sıfır Michelin var. Yastığı bedava ver bari

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,071
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
Karalı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR