LR Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tango Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 392
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 81,615
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: LR Defender 110

reha dostum ilgin için teşekkürler.bu arada yeni dostumuz hoşgeldin

Etiketler

Değerli dostlar, çok sevdiğim bir dostumun ~ 1 yıl kadar önce başlayan yönlendirmesiyle büyük bir tutkuya dönüşen defender sahibi olma projemiz ~1 ay kadar önce gerçekleşti. Defenderime kavuştum, İlk defa 4x4 aracım oldu. 88 2,5 düz dizel. Şimdilik her şey yolunda alet yürüyor yani :smiley:

Defender 110 için G4 port bagaj nasıl temin edebilirim/yaptırabilirim?

Arka tarafta olması gereken ve benim araçta olmayan dengeleme çubuğu, olmazsa olmaz bir durummudur?

Her iki konu içinde görüşlerinizi bekliyor ve şimdiden teşekkür ediyorum.

Mesut
Kocaeli

Felice' Alıntı:
Değerli dostlar, çok sevdiğim bir dostumun ~ 1 yıl kadar önce başlayan yönlendirmesiyle büyük bir tutkuya dönüşen defender sahibi olma projemiz ~1 ay kadar önce gerçekleşti. Defenderime kavuştum, İlk defa 4x4 aracım oldu. 88 2,5 düz dizel. Şimdilik her şey yolunda alet yürüyor yani :smiley:

Defender 110 için G4 port bagaj nasıl temin edebilirim/yaptırabilirim?

Arka tarafta olması gereken ve benim araçta olmayan dengeleme çubuğu, olmazsa olmaz bir durummudur?

Her iki konu içinde görüşlerinizi bekliyor ve şimdiden teşekkür ediyorum.

Mesut
Kocaeli

Hayırlısı olsun iyi gnlerde kullan, Yüksek sürat yapmadığın ve virajlara çok set girmediğin sürece viraj demiri önemli değil , ama aracını uzun yolda kullanıyorsan taktırman iyi olur.

G4 port bagajı benim bir arkadaşım yapıyor , yarın telefonunu vereyim bir görüş.

Selamlar

Teşekkür ederim arkadaşlar.

Yavuz bey G4 port bağaj için telefon numarası bekliyorum,
selamlar. Mesut

Felice' Alıntı:
Yavuz bey G4 port bağaj için telefon numarası bekliyorum,
selamlar. Mesut

Pardon unutmuştum,

Ahmet Usta , 0536 975 99 30, numarayı benim verdiğimi söylerseniz yardımcı olur. Ayrıca iyi bir LR ustasıdır, kendininde bir çok Lr 110 u var.

Selamlar

Teşekkür ederim. iyi akşamlar

Merhaba arkadaşlar,
aranıza yeni katıldım 2 hafta önce defender110 (Telekom çıkışlı, Benzinli/LPG - 1991) sahibi oldum. Sitedeki bilgilerden ve tavsiyelerden yola çıkarak aracın tüm elektrik donanımı,motor,şanzıman,defransiyel fren vs herşeyini elden geçirtiyorum.
Tabii sonrada döşemeyi de biraz elden geçirmeyi düşünüyorum.Niyetim dağ eteğinde ve kötü yol şartlarına sahip bahçeme gidiş gelişte ve doğada kullanmak.
En büyük desteği de siz değerli grup üyelerinin deneyimlerinden kaynaklanan önerilerinde bulacağıma inanıyorum.
Bunun için ilgi duyan arkadaş ve üstadlara şimdiden şükranlarımı sunarım.

Araç çok heybetli bir araç ancak gürültü ve ses konusunda rahatsızım.
Bu konuda neler yapabilirim bildirirseniz çok sevinirim.Hazır bakım/tamir işine yeni girmişken yapılması gerekenleri geç kalmadan yaptırma şansı bulabiliriz diye düşünüyorum.
Herkese selamlar

selamlar,
aramiza hosgeldiniz... aracinizi iyi gunlerde kullanmanizi dilerim..
Gurultu acisinda ise...kabul edilebilir gurultu miktari kisilere gore degistigi icin en dogrusu bir baska araca binmeniz ve yorum yapmaniz. istanbulda iseniz benim aracimi deneyebilirsiniz. zira benim 110 en az gurultu cikartan atmosferik aracladan.. ama bunun kabul edilemez oldugunu dusunen arkadaslarimiz cogunlukta. iyi gunler dilerim,reha

ilgi ve yanıtlama hızı için teşekkür ederim
yerim izmit aslında çok uzak değil ancak bu yıl ayrılmam mümkün değil maalesef, ilginize çok teşekkür ederim.
Gürültü seviyesi olarak dikkatimi çeken 1. ve 2. viteslerde çok gürültü oluyor ancak üst viteslerde örneğin 5. vites te 110 değilde 80 ile gittiğimde yine normal araca göre yüksek gürültü ama kabul edilebilir seviye elde ediliyor dersem sanırım yorumlamaya yardımcı olabilecek.
Araçta alttan çok ses geliyor.Babamın bir 67 Chevrolet aracı vardı altını ziftlettirirdi aracın motorunun çalıştığı titreşim ile bile anlaşılmazdı.Acaba bunlarda da alt ziftleme veya mumlama gibi bir uygulama yapılıyormu bunun faydası vardır mutlaka.Göğüs kısmına toroslardaki gibi başka bir ses kesen kaplama konabilirmi?
Ayrıca araziden çıktığımda tekere yapışan çamur çökek hızlanma nedeniyle artan merkezkaç kuvvetiyle arabanın içini bakırcılar çarşısına çeviriyor.Tangur tungur çat pat yaklaşık 2-3 km bu ses çamur çakıl bitene kadar devam ediyor.Teker üstlerinde davlumbaz yok mu bu araçlarda?Veya davlumbaz çamur biriktirme açısından sakıncalı mı? bilmiyorum.Ama kabin altına bir kaplama gerekiyor bana göre ama yine de sizlerin yorumu daha önemli.
Saygılarımla

dizel 2500 defender şehir içi ve dışı yakıt tüketimi ve temkinli hız sınırı hakkında bigisi olanlardan yardım bekliyorum.birde arac yoldaki asfalt çökmelerinde ve virajlarda araç dağılıyor alıp başını bitarafa gidiyor yolda tutmak bayağı güç oluyor lastiklerim 265-70-16 goodyer vrangler

selamlar
ben ayni araci kullaniyorum..
1. sehiricinde mazot pompami bosh ile degistirmeden once (lucas.. orjinal) 12lt, sehir disi 11lt yakiyor idi
2. sehirici belli.. 50km.. sehirler arasinda 90-100km benim genel hizim (genellikle TEM de kullaniyorum)
3. fren yapinca aracin tehlikeli bir sekilde savruldugu olmadi.. ama ben yavas bir soforumdur..
4. lastiklerinizde bir problem oldugunu dusunmuyorum

reha

reha bey yardım için teşekkürler.pompayı bosh yapınca ne kadara düştü malum 1000 ytl buluyor maliyeti o masrafa değermi acaba

Selamlar
maalesef cevabim hosunuza gitmeyecek ama bosh takinca bekledigim gibi yakit tuketimi artti. suan sehir icinde 13.5lt civarinda. pompanin faydasi, dusuk devirlerde daha fazla yakit saglayarak aracin bir NEBZE olsun daha iyi hizlanmasini sagliyor. ama moturun son gucunde bir degisiklik olmuyor. eger isterseniz test surusu yapabilirsiniz.reha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,818
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri