Ynt: LR Defender 110
slm arkadaşlar tesadüf eseri bu siteye ulaştım ne derseniz deyin LR 110 için bence mükemmel bi araç tabi off-road yada ralli yarışlarına katılmıyorsanız dagcılar , avcılar,kamp ve traqkink tutkunlarına fazla kişi ve eşya ile seyahat imkanı sunuyor. (düz 2.5)ler her türlü dizel yakıtı yakabiliyorsun neredeyse zifti bile yakıt olarak kullana bilirsin
fazla bi yakıtta yakmıyor .ağır devir şanzımanla 68 beygir bi güçle inanılmaz bi performans segiliyor . tabi her aracın yeri ayrı bunu unutmamak lazım ; ferari ninde LR nin de önemli olan bi aractan beklentileriniz ve şartlarınız . bide sizlere somak istedigim birşey var yedek parca teminini ben istanbul kayalar oto dan yapmaktayım ama ankarada bu aracların cıkma parçaları oluyormuş bana birkac tel veya adresverebilen olursa cok cok memnun olurum
slm arkadaşlar tesadüf eseri bu siteye ulaştım ne derseniz deyin LR 110 için bence mükemmel bi araç tabi off-road yada ralli yarışlarına katılmıyorsanız dagcılar , avcılar,kamp ve traqkink tutkunlarına fazla kişi ve eşya ile seyahat imkanı sunuyor. (düz 2.5)ler her türlü dizel yakıtı yakabiliyorsun neredeyse zifti bile yakıt olarak kullana bilirsin