LR Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tango Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 392
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 81,615
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: LR Defender 110

slm arkadaşlar tesadüf eseri bu siteye ulaştım ne derseniz deyin LR 110 için bence mükemmel bi araç tabi off-road yada ralli yarışlarına katılmıyorsanız dagcılar , avcılar,kamp ve traqkink tutkunlarına fazla kişi ve eşya ile seyahat imkanı sunuyor. (düz 2.5)ler her türlü dizel yakıtı yakabiliyorsun neredeyse zifti bile yakıt olarak kullana bilirsin :smiley: fazla bi yakıtta yakmıyor .ağır devir şanzımanla 68 beygir bi güçle inanılmaz bi performans segiliyor . tabi her aracın yeri ayrı bunu unutmamak lazım ; ferari ninde LR nin de önemli olan bi aractan beklentileriniz ve şartlarınız . bide sizlere somak istedigim birşey var yedek parca teminini ben istanbul kayalar oto dan yapmaktayım ama ankarada bu aracların cıkma parçaları oluyormuş bana birkac tel veya adresverebilen olursa cok cok memnun olurum

Etiketler

sevgili arkadaşlar benim merak ettigim birşey var defender cıkma parca bulabilirmiyim

Ankara'da İvedik Hurdalığını gezmenizi öneririm orada bir çok defender yedek parça satıcısı var
Ayrıca MKE nin hurdalığındaki Defenderlar 4.000YTL den satılıyor, siteye fotolarını koydum
http://www.gezenbilir.com/index.php/topic,2212.340.html
yedek parça olarak kullanılabilir bu araçlar

ilginiz için tesekkürler. Daha önce den LR 110 için parca aldıgınız ve güvenilir bi esnafın tel no su varmı ben ankaraya 400 km uzaktayım oraya gelebilmemde cok zor şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

merhaba
Ankarada oto özdal diye bir satıcı var ,banada telefonunu otokarın fabrikasından verdiler.sıfır parça satıyorlar ama fiyatlar uygun yanii.verdiğim numaradan şahin beyi isteyin parçaları bu gün istersiniz yarın elinizde ulaşır.ayrıca esnaflıklarına hayran kaldım.hangi firma parasını havale etmeden mal yollar soruyorum size.umarım işinize yarar. kolay gelsin.

OTO ÖZDAL
tel:0-312-2784040
ANKARA

arkadaşlar def. kileme viteslerinin çalışıp çalışmadığını en pratik nasıl test edebilirim

arcın vereceği tepki ne olacakta tamam çalışıyor diyeceğiz.kitleme devrede iken manevra ve hız yapılmaz deniyor

Aynen öyle, manevra yapmaya çalışınca araba kasılır kalır, gitmez. Kilitlenmiyorsa fırıl fırıl gider manevrada.

gitmez derken dururmu. zorlar ve dönermi birde takviyede devirle kitlemededeki devir aynımı farklımı

zorlar ve döner ama zorlandığında dönmeye çalışmazsın, "hmm kilitlemiş" dersin bırakırsın.

daha teknik mevzuları bilgili tecrubeli arkadaşlarımız cevaplar birazdan.

merhabalar :konu dışı ama vinç bölümündede sordum cevap alamadım,
defenderimi aldığımdan beri yani yaklaşık 6 aydır sürekli sağa sola soruyorum ama net bir cevap bulamadım.şimdi işin erbabı büyüklerime sorayım istedim.
bu 1990 model LR defenderin önde panjur altında motorun içini görebildiğimiz bir delik var.bazılarına ve bana göre burdan şaft yardımı ile kuvvet alınıp aynı moglarda oldugu gibi mekanik bir vinç çalıştırmak mümkün olabilir, diye düşündüm.ama hiç bir yerde uygulamasını göremedim.
böyle bir uygulama varmı bilen gören varsa lütfen beni aydınlatsın.

M.GÖZÜTOK
TB2NIZ

yarasa81' Alıntı:
merhabalar :konu dışı ama vinç bölümündede sordum cevap alamadım,
defenderimi aldığımdan beri yani yaklaşık 6 aydır sürekli sağa sola soruyorum ama net bir cevap bulamadım.şimdi işin erbabı büyüklerime sorayım istedim.
bu 1990 model LR defenderin önde panjur altında motorun içini görebildiğimiz bir delik var.bazılarına ve bana göre burdan şaft yardımı ile kuvvet alınıp aynı moglarda oldugu gibi mekanik bir vinç çalıştırmak mümkün olabilir, diye düşündüm.ama hiç bir yerde uygulamasını göremedim.
böyle bir uygulama varmı bilen gören varsa lütfen beni aydınlatsın.

M.GÖZÜTOK
TB2NIZ

Sanıyorum o delik kol yardımı ile marş motoru olmadan motoru çalıştırmaya yarıyor , mekanik vinç uygulaması hiç görmedim, sadece elektriklilerden farklı olarak hidrolik vinç uygulamaları var , birde vinçten ziyade , hızardan sondaj makinasına kadar birçok aparatı takabileceğiniz arazi şanzımanının çıkışında bir kapak var uygun aparatı bulabilirseniz buraya mekanik vinçte uygulanabilir ama maliyet emek ve bulunabilirlik açısından elektrikli vinçler daha popüler.

Selamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,818
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri