LR Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tango Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 392
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 81,706
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: LR Defender 110

Jantlar satılmış, yenileri istenirse 3 ay sonra gelebilecekmiş fakat fiyat geçen zaman içindeki kurlara göre değişebilirmiş ilgilenenlerin dikkatine.

Selamlar

Etiketler

İnanmıycaksınız jantları LRO dan MKG almış ;D

100_2099.jpg

aracınızı yükselttinizmi lastiklerden dolayımı öyle gözüküyor

Araç benim değil bir abimizin, hem yukseltme var, hemde lastiklerde BFG 255*85*16 MT , offset jantla birleşince böyle bişey olmuş.

Aslında başlı başına incelenebilecek, piyasadaki çok iyi modfiye edilmiş bir kaç defenderden biri.

ben mehmet becceden jantın tanesini 85 ytl den almıştım Ama onlar 16-4.5 lik jantlardı. 16 - 6.5 lik üstü için daha genişi gerekir mi bilmem.

arkadaşlar malum havalar ısındı aracımda yazlık tabir edilen termostat var 75 te açıyor ama hararet ibresi 95 lere kadar yükseliyor ki bu düz asfaltta arazide sorun bence.sorum bu normalmi ne önerirsiniz.89 dizelL/R aracım.

selamlar
bence normal degil.benim 110 da ibre hep tam ortada duruyor. ama termosxtatin deerecedsini bilmiyorum. ama isterseniz normalde kacik takildigini ogrenebilirim. reha

öğrenebilirseniz sevinirimşimdiden teşekkürler.ben aldığımda araçta termostat yoktu takarken yazlık tabir edilen düşük dereceli olmasını ben istedim.

merhabalar bu siteye yeni üye oldum..
yakın zamanda bende bir tane defender aldım hurdasandan,gayet iyi performansı var tabi bana göre çünkü bu benim ilk 4x4 üm.aracı toplamaya çalışıyorum ama bazı noktalarda bende takılıyorum soracak kise yok derken bu siteyle karşılaştım.ve işte ilk sorum aracın arka tamponu çürük ve değişmesi gerekiyor.burda ustalar baktı yaparız dediler ama ben orjinali varsa onunla değiştirmek isterim.nerde buluruz bilgisi olan varmı??

Hocam aramıza hoşgeldiniz...Tam yerine gelmişsiniz, bende birçok şeyi burada arkadaşlardan öğreniyorum...

Nadir abi (mogzilla), Yavuz abi (discovery-V8), reha abi (reha), Mert hocam (Deep) hepside bu konularda süper bilgili vede tecrübeliler...Sanırım en yakın zamanda cevap yazarlar ;)

Görüşmek üzere...

hoşbulduk..büyük bir merakla okudum yazılanları ve aynı merakla yazılacak cevapları bekliyorum.birde resim nasıl ekleriz zahmet olmazsa tarif edebilirmisiniz?

Ben yardımcı olayım;
www.imageshack.us sitesinden kayıt olmadan resim yükleyebiliyorsunuz.Bunun için anasayfayı açıp,koyacağınız resmi browse komutunu kullanarak bilgisayarınızdan bulduktan sonra aşağıdan host it tuşuna basmanız yeterli.
Ortadaki kutucuklarda boyut opsiyonu ve bilgi çubuğu opsiyonu var.Bilgi çubuğu önemsiz fakat isterseniz boyutu kendiniz tanımlayabilirsiniz.
www.photobucket.com'da ise aynı işlemleri üyelik ile gerçekleştirebiliyorsunuz.
Bu safhadan sonra resim yüklemesi bittiğinde çıkan sayfadan aldığınız -direct link to image- linkini mesaj bölümüne yapıştırıp seçtikten sonra,mesaj konsolundaki resim kutucuğuna basarak(veya linkin başına [ i m g ] ,sonuna da [ / i m g ]
(boşluklar olmayacak) taglarını ekleyerek)resminizi mesajınızda görünür hale getirebilirsiniz.

düzce deyim .istanbula 220 km.normal araçla 2 saatte LR ile 3 satte ulaşım uzaklığım:smiley:

Bizim bir Hacı Abimiz var Landcı , iki oğlu ile birlikte çalışır.
Adı Erdal Usta , oğulları Bayram ve Erhan , bir görüşmenizde fayda var.Benim de selamımı söylersiniz.
Tel : o212 2798151
Seyrantepe-Ist

Selamlar
aracinizin termostati 75derece ve hararet yuksek ise razdyatorde tikaniklik olabilir yada devri daimde. normalde 82 yada 88 takiliyor. eger istanbuldaysaniz Huseyin usxtayi oneririm. selamlar, reha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri