LR Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tango Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 392
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 81,640
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: LR Defender 110

Arkadaşlar, fazla uzatmaya gerek yok bu konuyu, zevkler ve renkler tartışılmaz, bi çok kişi için kabus olan bir araç bi çok kişi için de efsane olabilir, birbirimizi boşuna yemeyelim, kırmayalım, burası da özgür bir platformdur, isteyen istediği marka hakkında eleştiri yapabilir

Etiketler

dur ben onuyu dağıtayım arkadaşlar araç telsizi için ne önrirsiniz ilan panosunda var tavsiyelerinizi bekliyorum.

tango gittigidiyor ortamını takip edersen güzel cihazlar bulabilirsin.
40 kanal AM-FM modülasyonlu cihaz almanı tavsiye ederim.
cihazın temizliğine göre 35 ila 60 ytl den fazla etmez cihazlar.
bu fiyat aralığında güzel cihazlar satılıyor gittigidiyorda.
hemen hemen hepsi(40 kanal c bandı )3 ila 4 watt çıkış gücüne sahiptirler buda sana fazlasıyla yeter.

Deep' Alıntı:
Arkadaşlar, fazla uzatmaya gerek yok bu konuyu, zevkler ve renkler tartışılmaz, bi çok kişi için kabus olan bir araç bi çok kişi için de efsane olabilir, birbirimizi boşuna yemeyelim, kırmayalım, burası da özgür bir platformdur, isteyen istediği marka hakkında eleştiri yapabilir

Çok güzel bir yaklaşım olmuş.Zaten gezenbilirede bu yakışırdı.

nette ambulansımı şekle şemale sokmak için alternatif land arayişlarimin arasinda buldum.

733000.jpg

tanju arkadaşım aracın resimlerini merak ediyorum
varsa koyarmısın

Mehmet merhaba,
nerden geliyor bu defender merakı?

land.jpg

üstat yaklaşık 1.5 saattir burda yazılan herşeyi okudum hatta ufaktan atışmalarda oldu
ama neyseki tatlıya baglandı.bilmiyorum ama seviyorum defenderları herşeyiyle kendim ugraşabilecegim bir arac gibi düşünüyorum 110 düz dizel ilgimi cekiyo ama motorun kaldırmayışı düşündürüyo beni
yani zorlanıyo oluşu 90 modelide aynımı acaba.
birde bu konuyla ilgili yazı yazan büyüklerime sormak istiyorum bu motora modifiye yapılamıyormu
yada başka bir motor takılmıyormu?
selemlar

eğer bu başlık altında yazılanları okuduysanız oldukça bilgilendiniz demektir. Bundan sonrası size kalıyor.
motoru değişen bir defender gördüm, nissan motoru takılmıştı ama bana ruhunu kaybetmiş gibi geldi. istedikten sonra herşey mümkün, 300tdi da takabilirsiniz ama bununla birlikte şanzımanıda değiştirmeniz gerekir diye biliyorum, tabi bunların epey bi masraf tutacağını biliyorsunuz. bu kadar değişikliğe gerek varmı? o sizin takdiriniz. Zaten sıra motora gelmeden yapacak çok işiniz olacak:smiley: ne demek istediğimi araç sahibi olduktan sonra anlayacaksınız. konuyla ilgili daha detay ve teknik bilgi için Reha bey ve Birden bey (transporter) dan yardım isteyebilirsiniz. Ben kocaeli deyim bu taraflara yolunuz düşerse arabamı inceleyebilir hatta deneme sürüşü de yapabilirsiniz. Son olarak sanıyorum biz defender sahiplerinin düşüncelerini yansıtan Birden bey in geçtiğimiz günlerde yazdığı bir yazıyı ve benim kocaoğlanın (2,5 düz dizel) bir fotoğrafını aşağıya ekliyorum.
selamlar.

''............çok haklısınız..Allah adamın arazi aracından cezasını verecekse defender sahibi yapar..Ama ruhu olan bir araçtır,Adamı kendine aşk derecesinde bağlar..

offroad için degilde uzun soluklu expedisyonlar için idealdir..Zimbabwe de ustasını,Burkina faso'da markette parçasını bulursunuz..Hep ilgi alaka bekler,Birçok tamiratını kendiniz planlar kendiniz yaparsınız buda sizi çok mutlu eder..İçinde yada üzerinde yatabilirsiniz,Başka hiçbir arazi aracında sol kolunuzu kapının dışına kıstırarak kafanızı dışarı çıkarıp ön tekerin bastıgı yeri dakikalarca,en ince ayrıntısına kadar göremezsiniz..Bu sagda oturan arkadaşınız içinde sag kolu kıstırmak süreti ile uygulanabilir..Camları ufaktır kendinizi güvende hissettirir..Camı kıracak kuvvette hiçbir vahşi hayvan camdan içeri sıgamaz..Kısacası sevgi gerektirir aşk gerektirir bu denli tutku ile baglı degilseniz defenderi bende tavsiye etmem..Ama 110'umun bana yaşattıgı keyfi hiçbirşeye degişmem öyle aks kesecek conta yakacak derecedede aracımı zorlamam..İçinde saatlerce otursam sıkılmam kendisi ilede konuşurum..Daga çıkarım,kampımı atar,keyfime bakarım..Herhalde normal olmadıgımı düşüneceksiniz ama benim def ile ilgili düşüncelerim böyle..
Transporter''

1230907017.jpg

Eyvallah Mesut..Mehmet bey ile bi haftasonu çıkacagız daga başka çare yok..Orda damardan girdikmi konuya başka iflah etmez ;) ;)
İr iki resimde benden...Dışı seni içi beni yakar.. :D

gb053.jpg

30agustos020.jpg

9agustos100.jpg

isoff113.jpg

birden hocam sen merak etme yazlıga gittigimde bulucam seni.
mesut hocam yazdıklarına dikkatle okudum
evet bahsettigin arac nissan mot takılan araç eger oysa bilmiyorum sahibinden.com da satılık
Defender dostlarına bir sorum daha olacak inceledigim kadarıyla eski modelinden bu zamana kadar fazlabir evrim gecirmemiş araclar.yanlız sormak istedigim bir şey var.
110 ile 90 arasında yanlızca şasi farkımı var yoksa motorlarıda farklımı yoksa
110 hafif gelen motor 90 sana tam istedigi ferformansımı veriyor.

http://www.sahibinden.com/pazarliksiz_arabadan_anlayanaWQQaXQQ5420921WQQpXQQdisplayitem

Bu araç beni cok etliledi
saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,818
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri