doğuşlu
LAND LOVER
Ynt: LR Defender 110
Efe açıklamıştım bunu sana mangal başında nasıl unutursun
Efe açıklamıştım bunu sana mangal başında nasıl unutursun
Satinsky' Alıntı:Haftaya Ankara'ya gitme ihtimalim var. eğer edres veya tel verirseniz kendilerine uğrama fırsatını kollarım. Çok sevinirim.
Tayin işlerim nedeniyle birkaç ay sonra ancak araç alabileceğimi düşünüyorum.
İlginiz için teşekkürler
Büyük bir performans beklentim yok şimdilik. Bana özellikle 2.5 düz dizeli mi tavsiye edersiniz?
Sizin aracın motoru nedir?
discovery-V8' Alıntı:Evet en önemli şart aracını sevmek, bu olunca diğerleri insanın gözüne batmıyor.
Rehacım kullandığın aletin 3.9 v8 cross country ve yine 3.9 v8 motorlu Tomb Raider vede bowler wild cat i hiç saymıyorum modelleri var motorlar arasına v8 leri katmamışsında dikkatimi çekti ;D
300 tdi defenderler bile ancak 110 km yapıyor kendi göstergesi ibreyi sona dayıyor (150 km ) gps bakıyorum 109 km ;D ama yokuşlarda bayıldığına şahit olmadım evet biraz hız düşüyor ama bayılma seviyesinde değil.
TD5 Defender kullanmadım ama TD5 disconun performansına hayran kaldım belkide 2.5 litrelik en iyi dizel motor diyebilirim öle ayılma bayılma yok ne verirsen yiyiyor. Serdar daha iyi tarif edecektir TD5 performansını.
İleride bir defender alırsam tercihim benimde duz 2.5 dizel olacak , Rehanın bahsettiği problemsizlik ve daha çok hobi macıyla kullanmayı düşündüğüm için 2.5 dizelin yeterli olacağını düşünüyorum. Eğer v8 defender bulma imkanım olsaydı tercihim v8 den yana değişirdi.
Selamlar