Hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullanın... Artık kafanız rahat devam edebilirsiniz çalışmalarınıza. Ben mayeneden ilk geri çevrildiğimde yakmayı düşünümştüm aracımonster' Alıntı:çok şükür muayene alım satım işlerimiz bitti.yeni plakalarımızı da aldık.tekrar çalışmaya başladık.camların kalıplarını daha önce çıkarmıştık fakat deforme olunca tekrar çıkarmak zorunda kaldık.bu sefer profil kullandık hem daha sağlam oldu hemde çok daha az uğraştırdı.tavan camını sabit düşünüyordum fakat manuel bi sunroof yerleştirmeye karar verdik.onca emek ve para harcadıktan sonra onu da esirgeyemedik.bi kaç yerden haber bekliyoruz ama bu konuda yardıma ihtiyacımız var.zonguldakta imkanlarımız çok sınırlı.camların kalıpları bitti kapıların cam kalıplarıı,içlerinin profille güçlendirilmesi ve cam mekanizmasının yeleştirilmesi kaldı.sürgülü cam yapsak bu kadar uğraşmazdık
mcgalip' Alıntı:dursun bey sizi ayrıca bu evrak işleriyle sıkı mücadelenizden dolayı tekrar tebrik ederim.bu gösterdiğiniz çaba sizin aracınızı ne kadar sevdiğinizi ve ona ne kadar değer verdiğinizi gösterir.sabır ve azminizi takdir ediyorum.tekrar kolay gelsin
çok teşekkür ederim.Tabiki ben de sizler gibi aracama gönülden bağlıyım.bunların tadı başka hiç bi araçta yok.yolun bittiği yerde başlıyo bizim yolumuz
saol abi bittiğini gördüm ya yeterPatrolCat' Alıntı:Hayırlı olsun Dursun bey..Satmışsınız gerçi aracınızı ama alan arkadaşta değerini bilecek birine benziyor..
Gayet hoş olmuş bence..
sevgiler..
çok isterdim ama maddi açıdan benim yeni bi projeye başlamak için daha çok zamana ihtiyacım var.15000i geçti maliyeti 10000e zor sattık.ilerde inşallah yine daha önce yapılmamış bi işe başlarız rahat duramam heralde.ccanlioglu' Alıntı:Hayırlısı...
Şimdi var mı ufukta yeni bir tane alıp tekrar sıfırdan başlamak....
Mikrop bulaşınca gelin gibi "hem ağlarım, hem giderim" hesabı...
Benimde araç toplanırken, sinirlerim tavana sıçrıyor ama bitince yaşayacağım keyfi düşünüp "yaa sabır" çekiyorum...
Neyse başta dediğim gibi "alana da satana da hayırlı olsun"
C.C.