Monster'a Yeni Hardtop ve Makyaj

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan monster Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,047

Etiketler
Ynt: Monster'a Yeni Hardtop ve Makyaj

monster' Alıntı:
çok şükür muayene alım satım işlerimiz bitti.yeni plakalarımızı da aldık.tekrar çalışmaya başladık.camların kalıplarını daha önce çıkarmıştık fakat deforme olunca tekrar çıkarmak zorunda kaldık.bu sefer profil kullandık hem daha sağlam oldu hemde çok daha az uğraştırdı.tavan camını sabit düşünüyordum fakat manuel bi sunroof yerleştirmeye karar verdik.onca emek ve para harcadıktan sonra onu da esirgeyemedik.bi kaç yerden haber bekliyoruz ama bu konuda yardıma ihtiyacımız var.zonguldakta imkanlarımız çok sınırlı.camların kalıpları bitti kapıların cam kalıplarıı,içlerinin profille güçlendirilmesi ve cam mekanizmasının yeleştirilmesi kaldı.sürgülü cam yapsak bu kadar uğraşmazdık
Hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullanın... Artık kafanız rahat devam edebilirsiniz çalışmalarınıza. Ben mayeneden ilk geri çevrildiğimde yakmayı düşünümştüm aracı :D
şimdi iyiki yakamamışım diyorum... :D Yoksa ben ne ile uğraşacaktım bu kadar...

slmlar muayeneden geri çevrilmek gerçektende çok sıkıntılı oluyor , muayene yakmışlığımda var bilirim yani..

ilginize çok teşekkür ederim.çok zor oldu aslında.tam üç haftamı aldı muyene işleri ve satış almak.muayeneden geçtik tam bitti derken trafikte sorun çıktı.aynı motor numarasından 3 araç çıktı.makina mühendisleri odasından orjinallik tespiti istediler orasıda işi ağırdan aldı.sonuç orjinal çıktı da satış işlerimizi bitirebildik çok şükür.şimdi kafam rahat kaldığımız yerden devam ediyoruz

dursun bey sizi ayrıca bu evrak işleriyle sıkı mücadelenizden dolayı tekrar tebrik ederim.bu gösterdiğiniz çaba sizin aracınızı ne kadar sevdiğinizi ve ona ne kadar değer verdiğinizi gösterir.sabır ve azminizi takdir ediyorum.tekrar kolay gelsin.

mcgalip' Alıntı:
dursun bey sizi ayrıca bu evrak işleriyle sıkı mücadelenizden dolayı tekrar tebrik ederim.bu gösterdiğiniz çaba sizin aracınızı ne kadar sevdiğinizi ve ona ne kadar değer verdiğinizi gösterir.sabır ve azminizi takdir ediyorum.tekrar kolay gelsin
çok teşekkür ederim.Tabiki ben de sizler gibi aracama gönülden bağlıyım.bunların tadı başka hiç bi araçta yok.yolun bittiği yerde başlıyo bizim yolumuz

aracımı hardtopunu ve diğer eksiklerini tamamlamadan izmirde bi arkadaşa satmıştım.aracı bitirmiş yeni resimlerini gömderdi bende paylaşayım dedim.yanlızca eski kapılarını hardtopa uydurmuşlar biraz değişik o kısımları

374904_255384404517147_100001367680887_627561_50630296_n.jpg

377352_255384437850477_100001367680887_627562_1185097427_n.jpg

378074_255384994517088_100001367680887_627577_1339055561_n.jpg

383095_255384564517131_100001367680887_627566_1877670083_n.jpg

384589_255385074517080_100001367680887_627579_2069176852_n.jpg

Hayırlı olsun Dursun bey..Satmışsınız gerçi aracınızı ama alan arkadaşta değerini bilecek birine benziyor..
Gayet hoş olmuş bence..
sevgiler..

Hayırlısı...
Şimdi var mı ufukta yeni bir tane alıp tekrar sıfırdan başlamak....
Mikrop bulaşınca gelin gibi "hem ağlarım, hem giderim" hesabı...
Benimde araç toplanırken, sinirlerim tavana sıçrıyor ama bitince yaşayacağım keyfi düşünüp "yaa sabır" çekiyorum...
Neyse başta dediğim gibi "alana da satana da hayırlı olsun"
C.C.

PatrolCat' Alıntı:
Hayırlı olsun Dursun bey..Satmışsınız gerçi aracınızı ama alan arkadaşta değerini bilecek birine benziyor..
Gayet hoş olmuş bence..
sevgiler..
saol abi bittiğini gördüm ya yeter

ccanlioglu' Alıntı:
Hayırlısı...
Şimdi var mı ufukta yeni bir tane alıp tekrar sıfırdan başlamak....
Mikrop bulaşınca gelin gibi "hem ağlarım, hem giderim" hesabı...
Benimde araç toplanırken, sinirlerim tavana sıçrıyor ama bitince yaşayacağım keyfi düşünüp "yaa sabır" çekiyorum...
Neyse başta dediğim gibi "alana da satana da hayırlı olsun"
C.C.
çok isterdim ama maddi açıdan benim yeni bi projeye başlamak için daha çok zamana ihtiyacım var.15000i geçti maliyeti 10000e zor sattık.ilerde inşallah yine daha önce yapılmamış bi işe başlarız rahat duramam heralde.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,816
Kaydolan Son Üyemiz
car3393car

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR