Nallıhan-Seben Kamp ve Trekking Duyurusu (21-22 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemkocyigit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 154
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,820
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Nallıhan-Seben Kamp ve Trekking Duyurusu (21-22 Şubat 2009)

Ertürk hoşgeldin verdiğin bilgiler için sağol sanada bu yakışırdı yarım gidip gezmiş gibi olduk.

Etiketler

aslanahmet' Alıntı:
Bu hafta maaş alabilirsem ben de gelmeyi düşünüyorum. Tabi ki kabul ederseniz.

Gelmek istersen tabiki kabul ederiz.kesinleştir ve bize haber ver.

Bu ne yaa kriz dağcılarıda vurmuş : ??? sanki 5 yıldızlı otele gidip tatil yapacaksınız ... en ucuz hafta sonu tatili işte size buyrun..

EKARAIS' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar,
Ne de çabuk yeni başlık açıp içini doldurmuşsunuz.
Herkes geliyordur inşallah. Tereddütlü mesajlar gördüm. Bakalım, hafta sonu gelsin, günler ne gösterir, bilya dağıttık falan.
Nallıhan için Bolu yerine Akyazı'dan gitmek km'yi azaltır. Gerçi yol dar ama, trafik yok. Bir de manzarası bol bir yol.
Ben yine Ege'yle geleyim diyorum. Ancak iki tereddüdüm var. Soğuk ve uzun yürüyüş. Ne dersiniz?
Selamlar

Efe abi 10 km lik parkur aralıklarla yapılacağı için ege'yi getirmenizi öneririm.

Ertürk hocam bilgiler için teşekkür ederim ... Senin Tayinin gerçekten hakkariye mi çıktı ??

SOLAKLAR MAĞARALARI:
Solaklar Köyü yakınında bulunan bu mağaraların ilçeye uzaklığı 3 km civarındadır. Burada bulunan kaya evlerde 4-5 katlı birer Frik evidir. Dağ yamacında olduğundan tırmanmaya müsaittir. Ulaşımı kolaydır.
t1.jpg

t13.jpg

t1.jpg

t13.jpg

Efe Abi attığın taş baş yardı :smiley: Araba parkta kuzu gibi yatıyor valla bilyaydı petekti oydu buydu derken 1000 TL'cik hesap çıktı.

Ama dersen ki benim dizel araçla mazotu paylaşıp gideriz, tekrar gündemime alabilirim :smiley:

Keçi' Alıntı:
Bu ne yaa kriz dağcılarıda vurmuş : ??? sanki 5 yıldızlı otele gidip tatil yapacaksınız ... en ucuz hafta sonu tatili işte size buyrun..

Kışlık çadırım yok ve bazı malzemelerim eksik. Satın alacağım için maaşı bekliyordum. Yoksa tabiiki en ucuz tatil :smiley:

YUVA-SENDİK MAĞARALARI:
Yuva köyü yakınında Çeltikdere vadisinin kuzeyinde Kınıkcı Deresi yamacındadır. Küp biçimi 4-5 katlı ev şeklinde olup çevresindeki 300 koyun sığabilecek büyüklükteki mağaralarla bir bütün teşkil etmektedir. Ulaşımı Yuva Köyünden kolaydır.
tarihi17.jpg

Kadriye,
Ertürk senin sorunu görmezden geliyor. :smiley:

Cem (Kapitan olan),

Anlaştık. C.tesi buluşup birlikte gideriz.

Abi çok hızlı bir cevap oldu bana kaçacak bir yer bırakmadın ;D Şaka bir yana cömert teklifin için teşekkür ederim.

Bizim ekipte 2 kişi biliyorsun, sorun olmaz umarım. Ben Serdar'la bir konuşayım ;)

ya şu tayin işinden bahsetmeyin moralim bozuluyor. Hiç öyle birşey yokmuş gibi davranıyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri