KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ?
Arkadaşlar 3 gün önce Leylek gördüm ev yolumun üzerinde ama havada değil direğin üzerinde duruyordu,acaba bu ne anlama geliyor.Gez ama evden fazla uzaklaşma mı demek istiyor.
mayıstosböce' Alıntı:
Arkadaşlar 3 gün önce Leylek gördüm ev yolumun üzerinde ama havada değil direğin üzerinde duruyordu,acaba bu ne anlama geliyor.Gez ama evden fazla uzaklaşma mı demek istiyor.
Daha önceleri anlatmıştım kanadından yaralanmış fazla uçamayan bir leylek(leyleki) vardı her sabah ve akşam onu görürdüm yol üzerinde sanırım ben ondan etkilendim,göç edememiş bütün kış yolun bir sağında bir solunda görürdük onu.Acaba o mu geldi diye düşündüm,aynı bölgede görmüştüm çünkü, leyleklerin gelmesi için de erken bir dönem üstelik.
İznik gezisi için kesin tarih belirlemedik ama Mart ayının ilk ya da ikinci haftası olabilir gibi sanki... (Kişisel planlar nedeniyle değil, gündemdeki toplantımız nedeniyle)
Bence de güzel olur mart ayında olması.Havanın da güzel olduğu bir haftayı seçelim.Bir tane de uzun ip getireyim ''halat çekmece'' oynarız,bakalım kaç kişinin beli sağlam kalacak,uyandırayım ben armut koltuktan çekerim,ibiş keyfimi bozamam.