KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Oda sana selam söylüyor İrfan, göstergeler senin yaptığın gibi olmaz İrfan, burda kaçırdığın nokta şu DEFENDER da rakamların arasından gelmiyor ışık, yanlarda boşluklar oradan geliyor, senin yaptığın da rakamaların içinden geliyor ışık, bu göstergede mümkün değil bu bunu bilesin.
Bugün, dün yaptığım LED lerin üzerine TURUNCU bant çektim, çok daha güzel oldu. Hem fazla ışığı kırmış oldum, hemde tam gece modu oluştu. Fotoğralrım bir ara koyarım, Berk gördü olayı gerçekten süper oldu.
bi işaret bırakayım asıl mesajı yarın yazacağım yarım saatir yazdım yazdım yanlış bir tuşl hepsi silindi yarın gerken ne varsa yazacağım
kardeşim hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız bol çamurlu günlerde kullan bu mesajımı sayma acil çıkmam lazım asıl mesajı yarın yazacam size sizi gidi sizi kanbersiz düğün yaparsınız ha gösterecem ben size
bi işaret bırakayım asıl mesajı yarın yazacağım yarım saatir yazdım yazdım yanlış bir tuşl hepsi silindi yarın gerken ne varsa yazacağım
kardeşim hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız bol çamurlu günlerde kullan bu mesajımı sayma acil çıkmam lazım asıl mesajı yarın yazacam size sizi gidi sizi kanbersiz düğün yaparsınız ha gösterecem ben size
evet serhat abi..çalışmalar süper olmuş emeğine sağlık,dediğin gibi göstergelere başka yapacak bişey kalmamış böyle daha güzel olmuş..alttan yansıtma yoksa o şekil olur zaten,kolay gelsin,saygılar
evet serhat abi..çalışmalar süper olmuş emeğine sağlık,dediğin gibi göstergelere başka yapacak bişey kalmamış böyle daha güzel olmuş..alttan yansıtma yoksa o şekil olur zaten,kolay gelsin,saygılar