Ö. Faruk Gülşen'nin Dağcılıkta 40.Yıl Anı Tırmanışı (03-04 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,936

TezMertek

Zirve
Yer
İzmir
Türkiye Dağcılık Federasyonu eski YK üyesi,
TODOSK eski Başkanı,
Türkiye Dağcılık Federasyonu Organizasyon kurul üyesi,
Antalya Dağcılık İl Temsilcisi
Ömer Faruk Gülşen arkadaşımızın
Dağcılıkta 40. yılı onuruna
3-4 Ekim 2009 günleri
Tunç Dağı (2649 m) Tırmanışı düzenliyoruz.
Buluşmak dileğiyle.....

Buluşma yeri; Dilek Sabancı Kapalı Spor Salonu önü

Hareket Tarihi; 03 Ekim 2009 Cumartesi saat 11,00

Kamp Yeri; Karçukuru Yaylası (1950 m), su kaynakları mevcut.

Kamp malzemeleri ve yiyecekler katılımcılar tarafından karşılanacaktır. Teknik malzemeye ihtiyaç yoktur.

Katılımların en geç 30 Eylül 2009 Çarşamba gününe kadar bildirilmesi rica olunur.

Fatmagül Kırımlıoğlu
fakirimlioglu@hotmail.com
0530 886 78 58

Ayla Tezcan
aylatezcan07@hotmail.com
0533 713 33 91

Erol Sarı
erolsari@hotmail.com
0533 810 31 45

Ömer Faruk Gülşen
[attachment=1]

55C.jpg

Etiketler

Ynt: Ö. Faruk Gülşen'nin Dağcılıkta 40.Yıl Anı Tırmanışı (03-04 Ekim 2009)

inş. bir sorun olmazsa gelirim ...

ne kadar anlamlı bir etkinlik.Antalya'da olsam hiç kaçırmazdık.teknik gerektirmeyen yürüyüş olacağa benziyor.havanın da en güzel olduğu zamanlar.ahh ahh gidememek...

Tunç Dağı zirvesine çıkmak kaç saat sürüyor bilginiz var mı Meltem hanım.??

TezzMertek' Alıntı:
Tunç Dağı zirvesine çıkmak kaç saat sürüyor bilginiz var mı Meltem hanım.??

merhaba

hayır bir bilgim yok.soru tahmin etmem için ise şöyle bir tahminim var.kamp alanını ve zirve arasındaki farkı düşündüm,dağ rotalarının olduğu resmi inceledim.coğrafyayı bilmek tabii ki çok önemli ama 'hadi oturduğun yerden bi rota seç ve plan yap' derseniz.rota olarak yeşil yada kırmızıyı yani en sağ yada en solu seçerdim.sırttan yürümek bence daha keyiflidir.o bölgede hiç yürümedim ama havanın sıcaklığınıda düşünmek gerekir.şöyle bi plan yapayım sizin plana ne kadar uyacak karşılaştıralım.sabah 6'da kalk,6,15 kahvaltı,7 de hareket,zirve öncesi öğle yemeği (yemek kumanya olsun :smiley: ),öğle 2 gibi zirve,2,5 da dönüşe geçiş akşam 7-7,5 gibi kampa varış.saat 8'de mangalı yakma :smiley: 9'da votkaları yuvarlamak :smiley: desem siz ne dersiniz acaba :smiley:yani sorunuza geri dönecek olursak zirveye çıkış 6-7 saat,iniş 5 saat diyorum.
tekrar belirteyim ki bölgeyi hiç bilmiyorum.ayrıca sizin teknik malzemeye gerek yoktur demenize istinaden kafamda kurduğum bir plan oldu.
acaba gerçekle arasında çok sapma var mı?
bir de bu soruyu neden sordunuzu merak ettim?

Bende Tunç dağına çıkmış değilim.

Ümit Durak ağabey bu başlığı okursa yanıt verir mutlaka.

Soruyu sormamın nedeni " Teknik gerektirmeyen bir yürüyüş olacağa benziyor." cümleniz.
Teknik bir zorluğu olmasa da uzun sürecek bir yürüyüş olur.

anladım.benim o cümlemin sebebide de programı anlatırken 'Kamp malzemeleri ve yiyecekler katılımcılar tarafından karşılanacaktır. Teknik malzemeye ihtiyaç yoktur. ' cümlesidir :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler