Murat Bey benim aracımda standart, amaç ağır off road değil (sanırım ;D) Toplanmak, tanışmak, gezmek, hayvanların en azından bir gün karınlarını doyurmak, yapabilirsek bizim de karnımızı doyurmak ;D Ne kadar kalabalık olursak o kadar eğlenceli olacağı kanaatindeyim, mutlaka bekleriz, listeye isminizi yazabilirsiniz...
Ynt: Ömerli Gölü Kıyısındaki Katliam İçin Etkinlik?
Valla ben hiç anlamam balık tutmaktan ama güzel yerim ;D Getirebilirsem ben mangal getireceğim, ömerli tarafından bildiğimiz çok güzel bir kasap var oradan geçersek sucuk da bağlarız, güzel mangal olur (balık fena olmaz ;D)... Bu arada kuzne odun istiyordu, çok tahta var biz de inşaatlardan çıkan onlardan da toplamaya çalışacağım...
selimsani' Alıntı:
Valla ben hiç anlamam balık tutmaktan ama güzel yerim ;D Getirebilirsem ben mangal getireceğim, ömerli tarafından bildiğimiz çok güzel bir kasap var oradan geçersek sucuk da bağlarız, güzel mangal olur (balık fena olmaz ;D)... Bu arada kuzne odun istiyordu, çok tahta var biz de inşaatlardan çıkan onlardan da toplamaya çalışacağım...
Tam uzmanı değilim,tatlı su balıkları tutulduğu anda yenmez diye biliyorum,10 yıl önce epey balık tuttuk ama yiyemedik oldukça acı idi
çeşitli bilgiler var ama ne derece etkili olur bilemiyorum,oltan var ise bizden fazla deneyimin vardır diye düşünüyorum.
saygılar
benimki sadece merak ama haklısınız tatlısu balıklarının çoğu yenilesi değil bu sebeple ben sadece turna avlarına gidiyorum fırsat buldukça.. kısmet diyelim amaç hoşça vakit geçirmek
gecen yaz bayagı yakaladık ama yemekten cok tutması cok guzel bir zevk gecenin serinliyinde doganın sesini dinlemek ınsana derin bir huzur veriyo ben cok seviyorum her hafta gitmeden yapamıyorum tabi yazın .