Ömerli Gölü Kıyısındaki Katliam İçin Etkinlik?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuzne Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 283
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,342
Ynt: Ömerli Gölü Kıyısındaki Katliam İçin Etkinlik?

barkınmete' Alıntı:
ben ve eşim de aranıza katılmak istiyoruz ama aracım yapılı değil yol şartları ağırsa size ayak bağı olmayayım ?

Murat Bey benim aracımda standart, amaç ağır off road değil (sanırım ;D) Toplanmak, tanışmak, gezmek, hayvanların en azından bir gün karınlarını doyurmak, yapabilirsek bizim de karnımızı doyurmak ;D Ne kadar kalabalık olursak o kadar eğlenceli olacağı kanaatindeyim, mutlaka bekleriz, listeye isminizi yazabilirsiniz...

Etiketler

teşekkür ederim öyleyse bizde varız

selim bey listeyi kuzne mi güncelliyor ? ben forum da yeniyim de

Aracınız nedir,terios mu suziki mi ne getireceğinizide belirtirseniz eklerim,saygılar

Binali Bey sağolsun hergün güncelliyor, kendiniz de yazabilirsiniz kopyala yapıştır yaparak...

teşekkürler binali bey derya & murat akoğlu daihatsu terios yanımda kemik getirebilirim

kuzne orada balık da tutulduğunu yazmış ..aramızda başka ilgilenenler de varsa ben oltamı alayım yanıma

1. Selim Sani Suzuki G.V. 50 ekmek (mangal lazımmı?) Grin
2. Burak&Burcu Dokur Discovery 300 Tdi Kuru mama + Kemik
3. BİNALİ GENÇ 4Runner 2.4 Kuru mama + Kemik
4. Ahmetzc Cherokee ? ?
5. Kuzne Wrangler Hindi KEMİK
6.Derya&murat AKOĞLU DAİHATSU KEMİK + OLTA TAKIMI

zahmet oldu binali bey

Valla ben hiç anlamam balık tutmaktan ama güzel yerim ;D Getirebilirsem ben mangal getireceğim, ömerli tarafından bildiğimiz çok güzel bir kasap var oradan geçersek sucuk da bağlarız, güzel mangal olur (balık fena olmaz ;D)... Bu arada kuzne odun istiyordu, çok tahta var biz de inşaatlardan çıkan onlardan da toplamaya çalışacağım...

sucuğu muhakkak alalım o zaman iş benim tutacağım balığa kalırsa bizim için de bi operasyon gerekir maazallah

Tam uzmanı değilim,tatlı su balıkları tutulduğu anda yenmez diye biliyorum,10 yıl önce epey balık tuttuk ama yiyemedik oldukça acı idi
çeşitli bilgiler var ama ne derece etkili olur bilemiyorum,oltan var ise bizden fazla deneyimin vardır diye düşünüyorum.
saygılar

evet haklısınız bir gün olmasada birkac saat sirke ve tuzlu suda beklemeli

benimki sadece merak ama haklısınız tatlısu balıklarının çoğu yenilesi değil bu sebeple ben sadece turna avlarına gidiyorum fırsat buldukça.. kısmet diyelim amaç hoşça vakit geçirmek

gecen yaz bayagı yakaladık ama yemekten cok tutması cok guzel bir zevk gecenin serinliyinde doganın sesini dinlemek ınsana derin bir huzur veriyo ben cok seviyorum her hafta gitmeden yapamıyorum tabi yazın .

resim ömerli de mi çekildi