ön amortisörden hoş olmayan bir ses

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozturk14 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,904

ozturk14

Barış ÖZTÜRK
aracı %60 köy yolunda kullanıyorum hızım cok düşük oldugu zaman bile takırdı şeklinde ön sağdan hoş olmayan bi ses geliyo ama sol taraftan çukurlara daha hızlı girdiğim zaman aynı sesi duyuyroum acaba amartisormü patlak yada herhangibi başka bir sorun olma ihtimali varmı.(bazı araçlarında amartisörlerinin karakteristinin boyle olabileceğini söylüyorlar bilgisi deneyimi olan arkadaşlardan cvp bekliyorum teşekkürler) 2007 1.9 ddıs

Etiketler
Ynt: ön amortisörden hoş olmayan bir ses

bendede aynı sorun vardı abi şaseyle kupayı bağlayan takoz lastiği gitmiş tam şöför kaoltuğunda ayağıma küt diye vuruyordu baktır istersen

eywallah hocam masraf ne tuttu değişen veya işlemler nedir sol ile girsem dahi sağ taraftan tak diye ses geliyor yardımcı olursan çok sevindirirsin :smiley::smiley:

amortisörün tıkırtısı nasıl anlaşılır..?

iri kıyım bir arkadaş aracı aşagı yukarı esnetecek siz ön amortisörün milinin basındaki somunun oldugu yere parmagınızı basacaksınız parmagını tıkırtı hissederse evet amortisörden ..derim..

amortisörler öyle kalp krizi gecirip küt diye ölmezler.. ;) evvela can çekişir yataga düşerler.. ;) belli ederler..lifte kaldırıp üst ksmından yag sızıntısı varmı bakmalı derim..

viraj demir orta lastigi denilen parca genelde bu seslere sebeb olur dogru cevap için>> iyi + eski rot balanscıya müracat derim.. ;)

hagurel' Alıntı:
eywallah hocam masraf ne tuttu değişen veya işlemler nedir sol ile girsem dahi sağ taraftan tak diye ses geliyor yardımcı olursan çok sevindirirsin :smiley: :smiley:
bunu ben yazmadım arkadaşlar neler oluyor anlamadım bende suzuki yok zaten

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.