otomatik vites nasıldır?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan isobel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 87
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,063
Ynt: otomatik vites nasıldır?

mrdnmz' Alıntı:
iyice karistirayim mi topigi. FRONTERA dan niye vazgectiniz. Kullanmayanlarin yorumlari yuzunden mi ;D

Sqka bir yana topiginizi okudum ikinci eli coook durgundur fronteranin fakat buna karsilik agir offroad icinde hazirdir. Sizin ihtiyaclariniz icin bence de en uygunu Suzuki olacaktir. Ama 3 kpaisina bulasmayin tedavisi yokmus :D

Fronetra 3.2 V6 kullanicisi olarak yazdim bunlari.

Ancak firsatiniz var ise bence araclari bie sekilde deneme firsati yaratin kendinize.

almaya gittiginiz araci degilde yolda gorurseniz eger sorun kullanan arkadasa.

Zaten bu tarz araclar kullanan biri de hastaliklidir ve sizi cok iyi anlayacaktir ;)

Ayrica takip diyorum merak ettim sonucta ne kullanacaksiniz:smiley:

hala gönlüm vitara da ama Ferzayı bir görüp denemeyi düşünüyorum şu an:smiley:

Etiketler

mrdnmz' Alıntı:
iyice karistirayim mi topigi. FRONTERA dan niye vazgectiniz. Kullanmayanlarin yorumlari yuzunden mi ;D

Sqka bir yana topiginizi okudum ikinci eli coook durgundur fronteranin fakat buna karsilik agir offroad icinde hazirdir. Sizin ihtiyaclariniz icin bence de en uygunu Suzuki olacaktir. Ama 3 kpaisina bulasmayin tedavisi yokmus :D

Fronetra 3.2 V6 kullanicisi olarak yazdim bunlari.

Ancak firsatiniz var ise bence araclari bie sekilde deneme firsati yaratin kendinize.

almaya gittiginiz araci degilde yolda gorurseniz eger sorun kullanan arkadasa.

Zaten bu tarz araclar kullanan biri de hastaliklidir ve sizi cok iyi anlayacaktir ;)

Ayrica takip diyorum merak ettim sonucta ne kullanacaksiniz:smiley:

Kardeş.. sen Frontera cısın sanırım... Sözlerim rahatsız ettiyse Özür dilerim , kimsenin arabasını kötülemek gibi bir düşüncem yok.. Ben Niva seviyorum.. haa asfaltta saç baş yoluyorum ayrı konu.. Frontera dan uzak durmamı Opel servisinde yıllardır çalışan bir akrabam söyledi.. abi dedi.. opel dersen.. al Corsa... gerisine bakma dedi.. bir tek frontera dan uzak dur dedi.. benim bildigim odur.. yoksa arazide kullanmadım.. kullanan da pek bilmiyorum.. sürç i lasan ettiysem affola.. siz de aracınızın olumlu özelliklerini yazarsanız biz de bir şeyler ögrenmiş oluruz.. Arazi kardeşligi paylaşmak.. gerisi teferruat..

Tempus' Alıntı:
yazınızı ilgi ile okudum.. şehir içindeki yarım debriaj alışkanlıgının arazideki yansıması çok ilgimi çekti.. bir ara yazınızı okurken '' ne yani dedim ha şehirde ha arazide ne farkeder '' sonra jeton düştü... kulağa küpe olması gereken bir bilgi.. özellikle arazi ile haşır neşir olanlar için..

zirvelerin sesi' Alıntı:
Kardeş.. sen Frontera cısın sanırım... Sözlerim rahatsız ettiyse Özür dilerim , kimsenin arabasını kötülemek gibi bir düşüncem yok.. Ben Niva seviyorum.. haa asfaltta saç baş yoluyorum ayrı konu.. Frontera dan uzak durmamı Opel servisinde yıllardır çalışan bir akrabam söyledi.. abi dedi.. opel dersen.. al Corsa... gerisine bakma dedi.. bir tek frontera dan uzak dur dedi.. benim bildigim odur.. yoksa arazide kullanmadım.. kullanan da pek bilmiyorum.. sürç i lasan ettiysem affola.. siz de aracınızın olumlu özelliklerini yazarsanız biz de bir şeyler ögrenmiş oluruz.. Arazi kardeşligi paylaşmak.. gerisi teferruat..

Tamamiyle ayni fikirdeyiz. Zira bende zaten Suzuki dedim :D yaziyi yazarken aklima geldi ama bir suru siritik surat kullanirsam belki yanlis anlasilmaz demistim. Lutfen sizde kusura bakmayin.

Frontera ile ilgili benim bir topigim var fakat linki kopyalayamadim konu basligi 2001 3.2 V6 basima ne geldiyse yazdim.

Sizinde dediginiz gibi marka onemli degil onemli olan paylasim.

Iyi aksamlar dilerim.

zirvelerin sesi' Alıntı:
yazınızı ilgi ile okudum.. şehir içindeki yarım debriaj alışkanlıgının arazideki yansıması çok ilgimi çekti.. bir ara yazınızı okurken '' ne yani dedim ha şehirde ha arazide ne farkeder '' sonra jeton düştü... kulağa küpe olması gereken bir bilgi.. özellikle arazi ile haşır neşir olanlar için..

sıfır balatayı bir gezide bitirenler gördüm :smiley:

mrdnmz' Alıntı:
Tamamiyle ayni fikirdeyiz. Zira bende zaten Suzuki dedim :D yaziyi yazarken aklima geldi ama bir suru siritik surat kullanirsam belki yanlis anlasilmaz demistim. Lutfen sizde kusura bakmayin.

Frontera ile ilgili benim bir topigim var fakat linki kopyalayamadim konu basligi 2001 3.2 V6 basima ne geldiyse yazdim.

Sizinde dediginiz gibi marka onemli degil onemli olan paylasim.

Iyi aksamlar dilerim.

zaten 3.2 V6 yı görünce kendimi kaya ya toslamış gibi hissettim... sizinkisi en üst versiyon.. 6 tokmak.. 3.2 içinde bilmem kaç tane beygir vardır bunun... Kazasız belasız... ayrıca resimlerinizi gördüm... karda mangal ;)

Tempus' Alıntı:
sıfır balatayı bir gezide bitirenler gördüm :smiley:
Traktör tip dedikleri lastik de balata katili diyorlar.. hayatımda bir kez balata yaktım.. Askerde tatbikat ta agır arazide jeneratör çekerken , el freni teli takılı kalmış.. arabada arazi viteste kopartarak gidiyorum.. bembeyaz dumanlar arkamda.. rüzgar önden esiyor anlamadım.. bir ara aynadan gördüm.. girdim altına yangın söndürücüyü dayadım.. tüp buz oldu elime yapıştı..iyimi..

zirvelerin sesi' Alıntı:
zaten 3.2 V6 yı görünce kendimi kaya ya toslamış gibi hissettim... sizinkisi en üst versiyon.. 6 tokmak.. 3.2 içinde bilmem kaç tane beygir vardır bunun... Kazasız belasız... ayrıca resimlerinizi gördüm... karda mangal ;)

Beygiri kadar da derdi var ;D kismetse denk geliriz illaki kar olmasa da mangalimizi yapariz.

Hayirli aksamlar

ya arkadaşlar yeni okudum Daihatsu Türkiye'den çekliyormuş,nolucak o zaman Ferozayı alırsam? ben vitaramı bekleyeyim en iyisi

MİCOMİCO' Alıntı:
artık lada da satılmıyor ama halen yollarda !....
Lada nın satılmadıgını kim söyledi ;D 2011 e kadar modelleri bulunmakta.. bildigim 2012 modelleri çıkmadı.. distribütör karmaşası gibi bir şey...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.