Piyasadaki ve Kamudaki Satılık 4x4 ler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 421
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 210,660

Etiketler
zaten şimdilik sadece bakıyorum Mert ;) dıştan çok şık olmuş ama... siyah sanki daha bir yakışıyor defender a

balum' Alıntı:
Bu Defender da çok şık olmuş ;)
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=3479792
Deep' Alıntı:
Erdem, bu araca benzinli diyor, amaaaan ha 2.5 benzinli olmasin!!!

Bu fiyata kendi zevkinize göre çok daha hoş Defender yapılır. (Ustayla uğraşmak istemiyorsanız başka tabi)

Piyasada orj. 2500 benzinliler 13- 12.000 TL'ye. Hatta 11.000 TL' ye bile bulunabilir.
1- Araca 11000 TL diyelim,
2 - Rektefiye masrafı 2000 TL diyelim,
3 - Deri döşemeler+ iç dekorasyon 600 TL diyelim,
4 - Wrangler 5 lastik 1200 TL diyelim,
5 - Metalik boya 1500 TL diyelim,
6 - Sis farları olsun 2 tanesi 200 TL diyelim,
8 - Explorist 500 Magellan Gps 800 TL diyelim
7 - Bilimum araç gereçler... ;) 1500 TL diyelim.

Toplamı 18.800 TL eder. (Aşağı yukarı ilandaki araç)

- 25.000 TL verdikten sonra 18.800 TL - 20.000 TL gibi fiyatlara kendi zevkinize göre bir araç toplamak daha mantıklı da olabilir ;)

Size göre nasıl orasını bilemem! :smiley:

Al 20 milyara tepe tepe kullan? ;D

http://www.araba.com/457435.html

DSCOLEV.jpg

illustre' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2602516

bos.gif

bu arac sizce karavana donusturulebilir mi?

Daha önce benim de "karavan" amaçlı gözüme kestirip, bu sitede işi bilenlerin tecrübelerine başvurduğum bir araçtı. Ancak benim sorum, "karavan olur mu"dan ziyade, aracın kendisi ile ilgiliydi. Yani 2500 cc benzinli LR ile ilgiliydi. Ve "2500 benzinli LR'den uzak durmam" cevabını alarak bu sevdamdan vazgeçtim.
Daha sonra Ankara'da benzer bir aracın başka modelini satan kişiden arkadaki ambulans kabininin iç ölçülerini istedim "karavan olabilir mi?" diye. O arkadaştan da iç ölçüleri gelince "ambulans LR'den karavan yapma" fikrimden tamamen vazgeçtim. Kabin iç ölçüleri şöyle imiş: uzunluk 225 cm, genişlik 172 cm, yükseklik 155 cm. Karavan olarak kullanmak için (bana göre) çok biçimsiz ölçüler.
Şu an kullanmakta olduğum camperi/motokaravanı ev alma niyetimiz doğrultusunda acil olarak satıyorum. Ev işini çözer çözmez bir "LR Camper" yapmak ilk hedefim olacak. Bu konuda gözüme kestirdiğim model ve çözüm yavaş yavaş kafamda projeleniyor.

Yapmayın arkadaşlar bu araçların piyasası 23-28 k euro arası 11.500 e veriyorlarsa ben hemen alırım zaten v8 hastalığım var, çeşit olsun diye alırım, eşim şehir içide kullanır. :D

ilan siteleriden araştırın bakalım 25000 in altında bulabilecekmisiniz v8 disco II 99 model üzeri (bazı 98 disco II ler var aslında disco I bunlar hariç)

Ben95 disco I v8 2005 te 13K euroya almıştım kasko değeri 32.000 ytl idi . Şimdi disco I v8 i bile 11.5 K euro ya ancak alırsınız, bunun altı fırsat sayılır.

Selamlar

Yavuz abi, piyasa gerçekten çok bozuk çekilen fiyatlara bakmak pek doğru olmaz Discovery I V8 ler çok rahat 16.000 YTL ye kadar inebiliyor

örnek:

http://www.araba.com/359738.html

ama tabii ki bu Nasyoneldeki Disco II gerçekten büyük bir fırsat eğer ki ciddi bir arızası yoksa

discovery-V8' Alıntı:
Yapmayın arkadaşlar bu araçların piyasası 23-28 k euro arası 11.500 e veriyorlarsa ben hemen alırım zaten v8 hastalığım var, çeşit olsun diye alırım, eşim şehir içide kullanır. :D

ilan siteleriden araştırın bakalım 25000 in altında bulabilecekmisiniz v8 disco II 99 model üzeri (bazı 98 disco II ler var aslında disco I bunlar hariç)

Ben95 disco I v8 2005 te 13K euroya almıştım kasko değeri 32.000 ytl idi . Şimdi disco I v8 i bile 11.5 K euro ya ancak alırsınız, bunun altı fırsat sayılır.

Selamlar

Mertcim, 18000 ytl yaklaşık 10000 euro yapar zaten ki iyi fiyat ama Disco II için 11.500 euro daha güzel bir fiyat biraz önce benim ikinci aracı (ford focus 2005 chia sedan) 23500 ytl ye sattım şeytan git bu disco II yi al diye dürtüyor uysammı aceba şeytana. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR