Sakarya Hendek Dağlarında Orman Etabı (18 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bircanefe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,094
Ynt: Sakarya Hendek Dağlarında Orman Etabı (18 Nisan 2010)

sinan54' Alıntı:
yav bu zekinin ne kötü kaderi varmış? eğlenceli yerde arkadan gel, yol açılacak öne geç vay zekşm vay ;D ;D ;D ;D ;D benim çilekeş zekim
eeeee hep uçmakla olmuyor sinan abi:smiley:Biraz çalışmak lazım:smiley:

Etiketler

sinan54' Alıntı:
yav bu zekinin ne kötü kaderi varmış? eğlenceli yerde arkadan gel, yol açılacak öne geç vay zekşm vay ;D ;D ;D ;D ;D benim çilekeş zekim
yakında köy işlerinden teklif alırsa şaşırmayın :D :D yol açma çalışmaları için ;D :D ;D :D

selam ,gerçekten güzel bi gezi olmuş ayrıca harika manzara eşliğinde bi gezi olmuş.Gözümüzün ve gönlümüzün pasını aldınız paylaşım için teşekkürler :smiley:

Vay vay vay Serkanım bu ne yaaa camel trophy tadında olmuş ,alacğın olsun diyorum seni nerelere batırıcam aklımda değil bak bunun intikamını alıcam Sinan sen de şahit ol biz burada ''eyjafjalllaökull'' külleri yüzünden teyakkuz durumunda kaldık Serkan da memleketimin dağlarını taşlarını oh ne güzel ??? ??? ???

Şakası bir yana mükemmel gezi olmuş,katılan,fotolarını ve videolarını bizlerle paylaşan arkadaşlara teşekküler sevgiler saygılar.

Harika yerler Haldun Abi.Bir o kadar da zor yollardı.Çamurun alasına bulandık,müthiş keyif aldık.

serkan şen' Alıntı:
Harika yerler Haldun Abi.Bir o kadar da zor yollardı.Çamurun alasına bulandık,müthiş keyif aldık.
tahmin edebiliyorum mükemmel yerler dediğim gibi bir ben eksikmişim benim kocaoğlan sever böyle yerleri ;)

Ya bide Keremali Dağına mı çıksak diyorum hani...
Zirveden;Karadeniz,İzmit körfezi ve Sapanca gölü manzarası nefis...
Zirvesinin biraz altında da gölü var, harika bir yerdir...ne dersiniz...?

serkan şen' Alıntı:
Ya bide Keremali Dağına mı çıksak diyorum hani...
Zirveden;Karadeniz,İzmit körfezi ve Sapanca gölü manzarası nefis...
Zirvesinin biraz altında da gölü var, harika bir yerdir...ne dersiniz...?
Ne zaman????

sokrat gandiya' Alıntı:

Hakan ve Sinan Abiyle konuştuk,uzun soluklu bol çamurlu bir etap olsun diyoruz.Diğer arkadaşlarlada görüşüp netleştirdiğimizde seni muhakkak haberdar edeceğim Haldun Abi bu sefer seni kızdırmak yok.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR