Satılık 1984 Land Cruiser FJ40

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hsbasar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,628
Ynt: Satılık 1984 Land Cruiser FJ40

Umutcum fazla sevinme,bizim OTOKAR firması parası olanlar için 70.000 TL den başlayan fiyatlarla sıfır Defender satıyor hani parası çok olup nereye harcıyacak akıllılarımız var ya onlar alır. ;D

Etiketler

Sedat Bey hayırlı satışlar, herşey gönlünüzce olsun.
Selamlar

tugsan75' Alıntı:
Umutcum fazla sevinme,bizim OTOKAR firması parası olanlar için 70.000 TL den başlayan fiyatlarla sıfır Defender satıyor hani parası çok olup nereye harcıyacak akıllılarımız var ya onlar alır. ;D

Satışlar başladıysa ne ala.
Param olsa Puma motorlu sıfır bir Defender alır; kilit, vinç ve lastik koyardım. 75-76.000 TL'ye iş biterdi. Yükseltmeyle, tamponla ikinci el arabanın masrafıyla uğraşmazdım.
İleriki 10 sene hiç düşünmezdim ne alacağım diye. 70.000 TL'ye bugün compact suv'lardan alabiliyorsunuz ancak.

Ama başlayan fiyatlarda dedim ;D Bana göre alacağın araç 80.000 tl ve üstü olacak,o paraya başka neler yapılır bir düşün istersen ;D

OTOKAR dan askeriye ve kamunun çektiği yetti zaten, bir de siz çekmeyin :D
Kamudan çok az km ile çıkan landlar bile ikinci elde daha eski olan orjinal ingilizler kadar para etmiyor.

Bir de otoban fotoğrafı ekleyelim.

[attachment=1]

HititRallisi001.jpg

sedat abi hayırlı satışlar yeni gördüm konuyu ne yalan söyleyim, ilk anda bende üzülür gibi oldum, ama inşallah gönlüne göre bir lc sahibi olursun

tugsan75' Alıntı:

Neeeee....?

Konuyu dağıtmak istemezdim ama,

İnanamıyorum.... Hiç araştırmamıştım..... Otokar Defenderları 70.000 den mi başlatıyor.... Çok çok çok ;D ;D ;D Ne yapıyor bunlar ???

Alp, Eğer orjinal ingilizler gibi yapacaklarsa bence ucuz.
70000 liraya torununa bırakabileceğin bir araç almak güzel olurdu.
Fakat otokar tofaştaki gibi sağ aynayı sökeyim, paspas vermeyeyim şeklinde tasarruf moduna giriyor.
Birazda kaliteden taviz veriyor. Hal böyle olunca fiyat pahalı kalıyor.

hsbasar' Alıntı:
Alp, Eğer orjinal ingilizler gibi yapacaklarsa bence ucuz.
70000 liraya torununa bırakabileceğin bir araç almak güzel olurdu.
Fakat otokar tofaştaki gibi sağ aynayı sökeyim, paspas vermeyeyim şeklinde tasarruf moduna giriyor.
Birazda kaliteden taviz veriyor. Hal böyle olunca fiyat pahalı kalıyor.

Vallahi bilmiyordum. Ben Bodrum' da yaşarken limanda askeri yeşil bi Otokar Defendar görmüştüm. Kürek mürek takılıydı orasına burasına, telsiz anteni felan vardı. Saatlerce incelemiştim döne döne. Otokar amblemide gurur vermişti bana....

Yazık.... teşekkür ederim bilgi için Sedat abi....

" Elalem aya marsa, biz bu kafayla anca yaya... :-[ "

Alp,

Şöyle bir örnekle açıklayayım konuyu.
1998 de Erzurumda yabancı bir ekip ile çalışırken araç ihtiyacı oldu. Land rover almak istediler.
Bizde Otokardan alın dedik. Memlekete para kazandıralım istedik. Otokar o günün parası ile 12000 lira fiyat verdi.
Adamlar ingiltereden aldılar, önce kendi ülkelerine götürüp Plaka taktılar.
Sonra gemi ile mersine geldi araçlar. Erzuruma kadar nakli dahil 8000 liraya mal ettiler tanesini.
Araçların üzerinde düz dizel değil turbo dizel motor vardı, ilave olarak klima, radyo teyp, özel land rover koltukları.
Mesela en arka koltuklar katlanı tekli koltuklardı.
Tamam bizde vergi fazla ama bu kadar da fark etmemesi gerekir diye düşünüyorum.

hsbasar' Alıntı:
Alp,

Şöyle bir örnekle açıklayayım konuyu.
1998 de Erzurumda yabancı bir ekip ile çalışırken araç ihtiyacı oldu. Land rover almak istediler.
Bizde Otokardan alın dedik. Memlekete para kazandıralım istedik. Otokar o günün parası ile 12000 lira fiyat verdi.
Adamlar ingiltereden aldılar, önce kendi ülkelerine götürüp Plaka taktılar.
Sonra gemi ile mersine geldi araçlar. Erzuruma kadar nakli dahil 8000 liraya mal ettiler tanesini.
Araçların üzerinde düz dizel değil turbo dizel motor vardı, ilave olarak klima, radyo teyp, özel land rover koltukları.
Mesela en arka koltuklar katlanı tekli koltuklardı.
Tamam bizde vergi fazla ama bu kadar da fark etmemesi gerekir diye düşünüyorum.
;D ;D ;D

Arkadaşlar, pazarlıksız olmak kaydıyla fiyat 15000 TL ye düşmüştür

ilan günceldir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR