Bunun nesi garip ki? Medikal sektördeyim, çalıştığım şirkette de kar aynı orandadır, mal alıp satan herkes üç aşağı beş yukarıaynıdır. Adam ticaretini yapıyor alır satar. Alabilen gider alır ihaleden... Bu arada ben tüccar değilim, hatta vaktinde Ya Nasipten defender almışlığım vardır (10 alınıp 30 a satılanlardan ;D)omnitemporal' Alıntı:telekom ihalesinden 10 liraya al 30 liraya sat,güzel kazanç
bunu normal karşılıyorsanız ne diyeyim size,bu fiyatları kimse bu arabalara vermez,kimse hayal kurmasınumutcelikel' Alıntı:Bunun nesi garip ki? Medikal sektördeyim, çalıştığım şirkette de kar aynı orandadır, mal alıp satan herkes üç aşağı beş yukarıaynıdır. Adam ticaretini yapıyor alır satar. Alabilen gider alır ihaleden... Bu arada ben tüccar değilim, hatta vaktinde Ya Nasipten defender almışlığım vardır (10 alınıp 30 a satılanlardan ;D)
Demek ki hayal değilmiş ;D Hayırlı olsun....KUMADAM' Alıntı:Araçların tümü satılmıştır ilgilen arkadaşlara teşekkürler.....
hakanyusuf' Alıntı:sen öyle san bende de mecedes sprinter var 30000 verdiler ben 40 diyorum bulabilirseniz alın derim altı üstü bu araçlardan türkiyede 40 adet var bu araçlar öyle 10 liraya falan da alınmıyor 10 lıra dan satışa çıksada kdv si masrafları alıcıya en az 20000 lırayı buluyor aksini söylyecek olan varsa tartışılabilnir