Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 735,427
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Sn.outdoormen hoşgeldiniz...deprem olmasın ama.. aracınız hayırlı olsun...

Etiketler

Amirim hoşgeldiniz , şeref verdiniz.Yalnız Siz de iyi bilirsiniz ki , devletin tasarruf tedbirleri neticesi forumumuzda yazışmalarda küçük harf kullanıyoruz. :smiley:
Selamlar-Saygılar.

alpreklam' Alıntı:
Adım gökalp.25 yaşındayım. Marmara spor akademisi mezunuyum. Tabelacıyım. Beykozda oturuyorum. Dağcılık ve kaya tırmanışıyla uğraşıyorum. Ayrıca spor tırmanış antrenörüyüm ve kürek ve golf :smiley:. Benim 94 model vitaram war becce patentli. aracımın adı DÜT. Nişanlımdan sonra hayatta en çok sewdiğim 2, şey. Buraya dütümün resmini nası eklicemi bulursam resimleri sizinlede paylaşabilirim.Bide kendi resmimi. Anlaşıldığı üzre yeni üye oldum. umarım benide aranıza yamarsınız.
merhaba sizin aracınız bordo renkli 12 cm civarında yükseltilmiş 5 kapılı bir vitara sanırım bir sitede resmine rastlamıştım heralde adı düt olan başka 94 model vitara yoktur :smiley:

Arkadaşlar herkes kendi sanal isminin altına GERÇEK ADINI YAZSA iyi olmaz mı ? sizce
Bir çok arkadaş tanıştık ama isim bilemediğiniz zaman zor oluyor sanki?

Saygılar...

Olay bitmiştir... Artık, kim korkar trafik canavarından...

Picture1.jpg

Allah Akıl Fikir Versin Duası varsa alayım ben bu icadı yapan arkadaşa hediye ederiz :D :D

selam.. suavi.. 36 yaşındayım..off road acayip ilgimi çekiyor ama bir türlü başlayamadım.. 2006 model bir sorentom var. pek off road aracı değil biliyorum ama bazen atın giremediği yere eşek giriyo diye düşünüyorum. hafif off road gezilerine katılmayı isterim. 14-15inde düşündüğünüz geziye bozcaadada olmasam kesin katılırdım. başka bu tarz tur yapmak istediğinizde desteklerim ve beraber olmayı çok isterim..
aracım kia sorento
deri koltuk
otomatik
sunroof
mazot
anlayın halimi işte...help.. ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR