sağol. ama bu başarı daha çok medaratörlerimizin titizliğinden kaynaklanıyor. sağolsunlar. kusura bakma benimde çıkmam gerekiyor. daha sonra görüşmek ümidi ile
sağol. ama bu başarı daha çok medaratörlerimizin titizliğinden kaynaklanıyor. sağolsunlar. kusura bakma benimde çıkmam gerekiyor. daha sonra görüşmek ümidi ile
biliyorumda mailini ne zaman açacağın konusunda şüpheliydim. benim msnyi biliyorsun sen kendini ekle daha sonra böyle olursa sanada sorma şansım olur. sana iyi akşamlar.
tamam eklerim ama ben maillerimi sürekli kontrol ederim
merhabalar murat akşamları olmuyor hatırlayıp hatıryamadığını artık yarın sabah saat 9 sularında öğrenebilirsin ama bence hatırlar onda kimseyi unutacak göze yok
bu arada nasılsın
yurt dışında nerdesin? takipte olman güzel en azından haberdar olursun gıdemezsende :-\ ne kadar sıklıkla gidiyorsun türkiyeye? artık acısını geldığin günlerde çıkartırsın
evet gerçekten bende huzur buluyorum doğada.Dinlenmek istediğimde sadece sehrin gürültüsü kulağıma geliyor yani daha da yoruyor seni :-\ bizde vakit buldukça kendimizi atıyoruz küçük çaplıda olsa ama işte bu dönem kendime zaman ayıramamktan şikayetciyim :-\ bende ancak uzaktan takip edebiliyorum maalesef bende kıbrıstayım malum zor oluyor araya da başka işler uğraşlar girince daha da zor tabi
evet hemde nasıl sıcak :-\ ingilizce ögretmenliği okuyorum doğu akdenızde magosa da. Evet vakit daraldıkca sanki bırazdan yolcusun gibi pek birsey yapılmıyor tadını cok cıkardığım söylenemez ara ara derslerden çok fırsatım olmuyor :-[