Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 997,998
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

herkeze selamlar,

Murat öz merhaba ben şerif izmirden.hatırlarmısın bilmem,bunda 5,6 yıl önce idadik ve zirve dağcılık ile yürüyüşlere katılmıştık..

güzel parkurlardı.sıteye fotomu koyacagımbelkı de ozaman çıkartırsın..

burada olduğum için çok mutluyum.

hoşçakalın.

Etiketler

hoşbulduk,

gerçekten çok seviyeli ve sağlam bir forum.

kendime iyi bir gözlük arıyordum(out door) kendimi burada buldum:smiley:

ve aradığım herşeyi.

teşekkürler GEZENBİLİR.

sağol. ama bu başarı daha çok medaratörlerimizin titizliğinden kaynaklanıyor. sağolsunlar. kusura bakma benimde çıkmam gerekiyor. daha sonra görüşmek ümidi ile

merhabalar Bülent bey bana da mail atabilirdiniz dil konusunda ;) ayrıca merhabalar Şerif bey hoşgeldiniz .

sağol. ama bu başarı daha çok medaratörlerimizin titizliğinden kaynaklanıyor. sağolsunlar. kusura bakma benimde çıkmam gerekiyor. daha sonra görüşmek ümidi ile

önemli değil nasıl olsa buralardayız :smiley:

merhaba ebru hanım.

biliyorumda mailini ne zaman açacağın konusunda şüpheliydim. benim msnyi biliyorsun sen kendini ekle daha sonra böyle olursa sanada sorma şansım olur. sana iyi akşamlar.

tamam eklerim ama ben maillerimi sürekli kontrol ederim ;)

merhabalar murat akşamları olmuyor hatırlayıp hatıryamadığını artık yarın sabah saat 9 sularında öğrenebilirsin ;) ama bence hatırlar onda kimseyi unutacak göze yok :D
bu arada nasılsın

teşekkür ederim.

yurtdışında çalıştığımiçin uzunca bir süre ayrı kaldım türkiyedeki etkinliklerden ama sürekli takipteyim.

şu an izmirdeyim fakat haftaya dönüyorum.malesef:(

gözüm,kulağım ve aklım herzaman dağlarda olacak.

bunu düşünmek beni çok mutlu ediyor.

tamam o zaman gitmeden görüşürüz herhalde saat 9:00 veya 13:00 önemlideğil

yurt dışında nerdesin? takipte olman güzel en azından haberdar olursun gıdemezsende :-\ ne kadar sıklıkla gidiyorsun türkiyeye? artık acısını geldığin günlerde çıkartırsın ;)

rusya dayım,

her 3,4 ayda bir giriş çıkış yapıyorum.

zaten aldığım fazla kilolarıda atmam için (votka-bira)iyi oluyor.

izmirde oldugum için buca NİF dağını tercih ediyorum,dün ordaydım 2 günlük kamp yaptım ohhh ne güzel.

gitmeden ugruyacağım yıne NİF anaya.

ohh iyi hasret gıdermişsindir ;D kaz dağları etkınlıği vardı 17-18-19 mayısta daha önceden sıteden haberin olsaydı katılırdın belki :-\ gerçi bende gidemedim

çok ta memnun olurdum ama söylemiştim,gözlük arıyordum kendimi burada buldum ,yani tamamen tesadüf.hayat gibi...

gerçekten de insanın kısa süre bile olsa tabiat ile baş başa kalması mükemmel bir şey.

artık birdaha ki sefere sezon açılışında mutlaka burada olmaya çalışacagım.

evet gerçekten bende huzur buluyorum doğada.Dinlenmek istediğimde sadece sehrin gürültüsü kulağıma geliyor yani daha da yoruyor seni :-\ bizde vakit buldukça kendimizi atıyoruz küçük çaplıda olsa ama işte bu dönem kendime zaman ayıramamktan şikayetciyim :-\ bende ancak uzaktan takip edebiliyorum maalesef bende kıbrıstayım malum zor oluyor :( araya da başka işler uğraşlar girince daha da zor tabi

kıbrısı bılırım 3 yıl once gelmıstım gırneye merıt otele,izmirde sıcak ama orası dagada sıcak.

unıversıtede mısın?

tadını cıkar guzel yer oraları...

tekrar gelmek ısterım ama vakıt kısıtlı olunca rahat olamıyor ınsan.eglenceyı vakıt ıle kısıtlamamak lazım dıye dusunuyorum.

evet hemde nasıl sıcak :-\ ingilizce ögretmenliği okuyorum doğu akdenızde magosa da. Evet vakit daraldıkca sanki bırazdan yolcusun gibi pek birsey yapılmıyor tadını cok cıkardığım söylenemez ara ara derslerden çok fırsatım olmuyor :-[

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,790
Kaydolan Son Üyemiz
osmanecrin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR