Sıradaki Gezimiz Tüm Sevenlere Gelsin..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 84
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,802

Ynt: Sıradaki Gezimiz Tüm Sevenlere Gelsin..

ahmet 53' Alıntı:
arkadaşlar cumlenize hayırlı akşamlar selamlar.içinizdeki offroad aşkı ve heycanınız daim olsun.yapmayı düşündüğünüz geziye katılmayı ve sizinle tanışmayı inanin bende çok arzu ediyordum fakat çok geçerli bir mazeret yüzünden bu şimdilik pek mümkün görünmüyor :(.çünkü aracımı sattım.nasip olursa daha profosyenel bir araca geçiş yapmaya niyetim var :smiley:
Ahmet hayırlısı olsun
umarım gönlüne göre olanı tez zamanda bulursun

ahmet 53' Alıntı:
arkadaşlar cumlenize hayırlı akşamlar selamlar.içinizdeki offroad aşkı ve heycanınız daim olsun.yapmayı düşündüğünüz geziye katılmayı ve sizinle tanışmayı inanin bende çok arzu ediyordum fakat çok geçerli bir mazeret yüzünden bu şimdilik pek mümkün görünmüyor :(.çünkü aracımı sattım.nasip olursa daha profosyenel bir araca geçiş yapmaya niyetim var :smiley:
Âmin abi bu aşk bitmeZ gibi geliyor şuanlık bize denildiği gibi virüs bulaştı seninde namını çok duyduk ama tanışamadk en yakın zamanda tanışmak ümiDiyle :smiley:

Mustafa seyretme öyle katıl bize bir rota da sen söyle şöyle afilli bişey ;D

lynx255' Alıntı:
Uğur başkan ancak 24 ü ne müsaitim dediydi..
Uğur başkan tek kolla araç kullanırım derse araçla gelir yok kullanamam derse co pilot olarak alırız onu başkan böyle kapsamlı bir geziyi kaçırmaz bence

Hakan555' Alıntı:
Sendemi abi :smiley: hayirli olsun. Hilux var temiz :smiley:
serkanım hilux bu saatten sonra helede galloperın üzerine beni hayatta kesmez.nasipse ya VX 100 alıp tavan yapıcam yada nıva alıp bahçede çocuklarla offrodculuk oynuyacam ;D ;D ;D

HASAN_5434' Alıntı:
Âmin abi bu aşk bitmeZ gibi geliyor şuanlık bize denildiği gibi virüs bulaştı seninde namını çok duyduk ama tanışamadk en yakın zamanda tanışmak ümiDiyle :smiley:
nasip olursa inşallah tanışırız :smiley:

ahmet 53' Alıntı:
serkanım hilux bu saatten sonra helede galloperın üzerine beni hayatta kesmez.nasipse ya VX 100 alıp tavan yapıcam yada nıva alıp bahçede çocuklarla offrodculuk oynuyacam ;D ;D ;D

Abi hayirlisi olsun. Vx80 var bi kac tane nette. Temiz olanida cok var.
Her yeri kilit tavsiye ederim :smiley:

Hakan555' Alıntı:
Abi hayirlisi olsun. Vx80 var bi kac tane nette. Temiz olanida cok var.
Her yeri kilit tavsiye ederim :smiley:
yok yok kardeş bana öyle sonradan asma kılıt gibi uydurma kilitli değil fabrikadan orjinal kilitlisi lazım ;D ;D

Bizim grubun ismi için evde bir istişare yapayım dedim. Japongiller için hanımın daha parlak bir fikri varmış; "Karısı gebertecekler grubu" diyor..
Bu ne yaaa her hafta her hafta diye de ilave etti.. Vaziyet kötü yani.. :(

lynx255' Alıntı:
Bizim grubun ismi için evde bir istişare yapayım dedim. Japongiller için hanımın daha parlak bir fikri varmış; "Karısı gebertecekler grubu" diyor..
Bu ne yaaa her hafta her hafta diye de ilave etti.. Vaziyet kötü yani.. :(
benden size nacizane gurup ismi önerisi OFF BOŞVERGİTSİN ROAD :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR