Sıradaki Gezimiz Tüm Sevenlere Gelsin..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 84
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,802
Ynt: Sıradaki Gezimiz Tüm Sevenlere Gelsin..

JUNİOR' Alıntı:
Mustafa seyretme öyle katıl bize bir rota da sen söyle şöyle afilli bişey ;D
Abi 2 haftadır yarışlardayız,arkadaşın dediği gibi Karısı gebertecekler grubu na giricez bu gidişle .
bu hafta inegöle gitme ihtimalım var,onun için pek bir plan yapamıyorum..

lynx255' Alıntı:
Bizim grubun ismi için evde bir istişare yapayım dedim. Japongiller için hanımın daha parlak bir fikri varmış; "Karısı gebertecekler grubu" diyor..
Bu ne yaaa her hafta her hafta diye de ilave etti.. Vaziyet kötü yani.. :(

TerlikOOF olsun o zaman :smiley:
Çocuklar çok küçük değilse ailecek gelin :smiley:

Selamlar

Helal olsun konu çoşmuş

Serkan gezi şart oldu beyler direnin bu hafta sonu geziyi yapın yetişebilirsem katılıcam Serkanı zorlayın :D
Google haritadan rastgele araziye bilmeden ve ezbere dalmayın çamur mevsimi başladı sıkıntı olur grup bir birini tanımıyor tanışma ve başlangıç için bilinen ve basit bir parkur tavsiye ederim mangal öneririm :D
ayrıca internete her zaman giremiyorum ve yazamıyorum bulunduğum yerde internet problemli
yarın ustaları zorluycam
Arman denize bir kaç kişi girebiliyoruz su sıcak dışarısı soğuk dün zıpkınla daldım akşam üstü 5 gibi ama çıkınca üşüdüm biraz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=96336.new#new

muhabbet için uygun buiursanız buyrun

gezi için rota kararlaştırıp başlık açmak lazım dimi Serkan :D :D :D

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Selamlar

Helal olsun konu çoşmuş

Serkan gezi şart oldu beyler direnin bu hafta sonu geziyi yapın yetişebilirsem katılıcam Serkanı zorlayın :D
Google haritadan rastgele araziye bilmeden ve ezbere dalmayın çamur mevsimi başladı sıkıntı olur grup bir birini tanımıyor tanışma ve başlangıç için bilinen ve basit bir parkur tavsiye ederim mangal öneririm :D
ayrıca internete her zaman giremiyorum ve yazamıyorum bulunduğum yerde internet problemli
yarın ustaları zorluycam
Arman denize bir kaç kişi girebiliyoruz su sıcak dışarısı soğuk dün zıpkınla daldım akşam üstü 5 gibi ama çıkınca üşüdüm biraz
Abi her konu coşuyor ama katılım olmuyor.. :([/td][/tr][/table]

Günaydın işe gelir gelmez forum sayfalarını okudum yazılanları görünce çok sevindim ilk buluşmamızda 3 kişi olan her hafta gezen grubumuz baya bi coşmuş gezi işine gelince siz tam tarihe ve rotaya karar verin bi görelim ama 17 kasım kesinlikle olmaz yani ben gelemem

kız babası' Alıntı:
Günaydın işe gelir gelmez forum sayfalarını okudum yazılanları görünce çok sevindim ilk buluşmamızda 3 kişi olan her hafta gezen grubumuz baya bi coşmuş gezi işine gelince siz tam tarihe ve rotaya karar verin bi görelim ama 17 kasım kesinlikle olmaz yani ben gelemem
başkan tarih 10 kasım ama yer tam netleşmedi daha

Arkadaşlar Acrloft'ta buluşacak, ben geçip gideceğim, ileride onları bekleyeceğim. Olayımız budur başkan. ;D

düzergah çekmeköy -şile yolu ise , son - ortak buluşma noktası olarak şile yolu üzeri opel gedizler karşısı uygun bence.

saat 11 den önce olmasa iyi olur :smiley:

lynx255' Alıntı:
Arkadaşlar Acrloft'ta buluşacak, ben geçip gideceğim, ileride onları bekleyeceğim. Olayımız budur başkan. ;D
atıl kurt işlem tamam yani acr loft ta buluşuyoruz devam diyorsun takipdeki arkaşlar bekliyor yeni bir konuda netleştirelim ;D

lynx255' Alıntı:

Gunaydin herkese.
Gecen beklediginiz yere kadar giderseniz ancak mangala yetisirsiniz :smiley:

Cunku acr lofta yakin bi yerden ormana dalicaz.
Hep mangal hep mangal isterseniz sabahtan kahvaltida yapabiliriz ormanda.

Hakan555' Alıntı:
Gunaydin herkese.
Gecen beklediginiz yere kadar giderseniz ancak mangala yetisirsiniz :smiley:

Cunku acr lofta yakin bi yerden ormana dalicaz.
Hep mangal hep mangal isterseniz sabahtan kahvaltida yapabiliriz ormanda.
O da olur. Amaç beraber olalım. Mangal da, kahvaltı da bahane. :smiley:)
Bu arada ya Uğur başkanda yada Hasan reiste semaver vardı, onu da isteruk.
Acrloft mu, Opet karşısı mı?

kız babası' Alıntı:
Bende semaver var dünde istoçdan 2 tane katlanır sandalye aldım
İşlem tamam o zaman başkan acr lofta yakın biryerden girilecekmiş ormana o zaman acr loft ta buluşalım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR