mdilek
Kamp II
Ynt: Snorkel Takmak Gerekli mi?
Peki bu nasıl, nerye, ne kadar kullanılır?
Peki bu nasıl, nerye, ne kadar kullanılır?
Benim aracım benzinli olmadığından hiç kullanma gereği duymadım ama paslı vidaları sökmek için bazen kullanıyorummdilek' Alıntı:Peki bu nasıl, nerye, ne kadar kullanılır?
concrete' Alıntı:1 ay önce, snorkelim olsaydı, bütün dikkatime rağmen motorum suyun tam ortasında durmayacak, koltukların üstüne kadar suyun içinde aracım1 aat kalmayacaktı. Sonrasında koltuk kaplama, zemin döşeme kaplama, benzin deposu söktürüp temizletme, motor ve şanzıman yağlarını 2 kere üst üste değiştirme ve direksiyon hidrolik deposu keçesini değiştirme işlerini yapmak zorunda kalmayacaktım.
Snorkel aslında gayet basit bir olay. Safari diye bir markayı üstünde görmek sizin için önemli değilse, bana mesaj atın, Kartal sanayide aracınıza özel, borudan, istediğiniz renkte el yapımı snorkel yaptırın. Ustam benim aracımda ilk denemeyi yaptı. Sonrakiler çok daha güzel olacaktır.
bende aynı durumu yaşadım..altug onaran' Alıntı:güven abi snorkelin fotolarını bekliyorum![]()
Benzinli defenderde şnorkeri sürüçü tarafına takmanız gerekir yoksa sağ tarafta boruyu çkaracak kadar mesefe yok ve motorun emiş manifoltu sol taraftaforemost' Alıntı:arkadaşlar hepinize merhaba ben aracıma snorker taktıracağım benim aracım benzinli benzinli araçlarda ne tarafa takılıyor acaba birde hangi ustaların bilgisinde bu takma işi yanı kime gitmeli taktırmak için hangi branşta ustaya gitmek gerekir ben adanada otokarın servisine baş vurdum ve malıyet öğrenmek istedim ancak daha önce böyle bir işlem yapmadıklarını söylediler aracı getirin bir bakalım ondan sonra malıyet çıkartırız dediler ve bende işin açıkçası aracımı kobay konumunda hıssettım aracımı kesip biçmelerine gönlüm razı olmadı ve vazgeçtım servis bile bilgisiz olursa bu konuda vatandaş ne yapsın dedim içimden birde otokarın snorkerinden çok safarı tarzı hoşuma gitti gerçeği söylemek gerekirse ama hangisi sağlıklı ise onu taktırmak istiyorum sizden gelecek tavsiye ve önerileri bekliyorum teşekkürler saygılar