fbmy' Alıntı:Demek ki şnorkel deyip geçmemek lazımmışBilgiler için teşekkürler...
Güven abi geçmiş olsun bu arada def.. dalgıçlığada mı başladı ?![]()
concrete' Alıntı:Defender gitti, disco 1 geldi. Ama suya meraklı kerata. Bir boy verdi sonra boğulmak üzereyken çıkardık. hastanede şimdi ama duruma fena değil. ;D
foremost' Alıntı:Arkadaşlar benim defender benzinli snorker takmak ne kadar faydalı olur yoksa sadece aksesuarmı olur birde WD40 dedikleri sprey nerelere sıkılıyor ne kadar yaralı birde snorker tipi ne olmalı defenderd da safarı tipimi yoksa başka bir tipmi.Bu işlemi ben de yapmak istiyorum ama bana faydası olursa yaptıracağım ben aşırı sulara girmiyorum ama girdiğim zamanda mahçup olmayalım şimdiden teşekkürler vereceğiniz bilgiler için saygılar
mdilek' Alıntı:Yeni 5k 1.9d grand vitarlarda yalıtım gereklimi? Şnokel yeterli mi?
Dizel motor için yalıtıma gerek yok ama elektironik aksam için gerekli olabilirmdilek' Alıntı:Yeni 5k 1.9d grand vitarlarda yalıtım gereklimi? Şnokel yeterli mi?
VD-40mdilek' Alıntı:Elektirk aksamın izolasyonu için sprey gibi veya başka bilinen bir yöntem var mı?