Altinizdaki makinenin gucune kullanmakdan korkmayin ... Istediginiz Kadar. Zorlayin agresif kullanin Bir yeri kopmaz şaftlari akslari difransiyeller rot baslari on salıncaklar sanzıman motor tek kelimeyle her seyı sanayı tipi araç sanki zor kullanıma özel daha dayanıklı yapılmış .. Ve kocaman bir Maşallahi hak ediyor ..
teşekkürler abi. Bakalım ilk önce bende ki rangerin standart 255 70 16 ları bi bakayım denemek için sıkıntı olursa başka bi formül arayacam. Eski bir takımda 245 70 16 kar lastikleri var hepsini göreceli olarak değiştirip bir yol bulacam. Biraz elim bollandiginda da lastik spacer bir aynı anda alırım.
Saygılar...
sendeki bu iki takım lastikle yükseltme falan yapmadan bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum (hesapladıktan sonra kanaatim kesinleşti)
245/70/16 nerdeyse orjinal lastiği 225/75/16 ya denk
255/70/16 ise çapta 2 cm yarı çapta 1 cm fark ediyor hiçbir sıkıntı olmaz
sendeki bu iki takım lastikle yükseltme falan yapmadan bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum (hesapladıktan sonra kanaatim kesinleşti)
245/70/16 nerdeyse orjinal lastiği 225/75/16 ya denk
255/70/16 ise çapta 2 cm yarı çapta 1 cm fark ediyor hiçbir sıkıntı olmaz
Benım Aracda 265 bf vardı yenı çıkardım su an 245 lassa competus var yükseltme yapmadan 245 sıgıyor araca bılgın olsun .. 265 takarsan yakıt yaklaşık % 10 artıyor